Ukoro novi Volvo 7900 i 8900

FacebookTwitter

Napisao Administrator
petak, 02 septembar 2011 00:00

Volvo 8900Volvo 8900

Volvo će uskoro predstaviti novi model gradskog autobusa, oznake 7900. Predstavljanje novog modela najavljeno je za sajam autobusa "Busworld" koji se održava od 21. do 26.10.2011. Novi autobus biće lakši, sa efikasnijom potrošnjom goriva i smanjenim troškovima održavanja, što će prevoznici posebno pozdraviti. Volvo već više godina uspešno razvija hibridne modele autobusa, tako da je odlučeno da novi model gradskog autobusa 7900 bude predstavljen baš u hibridnoj verziji.

Pored modela 7900 biće prikazana i prigradska verzija modela 8900. Oba modela prate novi dizajn Volvo-a i biće zanimljivo pogledati ove nove modele kao odgovor na nedavno predstavljeni model Mercedes-a, Citaro.

[Volvo] [Busworld]

Dodaj komentar

Molimo Vas da kod pisanja komentara, davanja predloga ili pritužbi na funkcionisanje linija budete što precizniji sa podacima - komentari koji su nerazumljivi, ne sadrže potrebne podatke ili sadrže netačne podatke neće biti objavljeni. Upozoravamo Vas da rasprave ne vode rešenju ni jednog problema, već samo konstruktivni predlozi, dijalog i razumevanje, i molimo Vas da to imate u vidu. Bilo kakva vrsta vređanja, političke diskusije, neće se tolerisati i takvi komentari biće obrisani. Ukoliko primetite neprikladan komentar molimo Vas da nas obavestite klikom na link "Prijavi administratoru". Ocenjivanje komentara dozvoljeno je samo registrovanim posetiocima. Upotreba više različitih korisničkih imena prilikom pisanja komentara, odnosno pisanje različitih komentara sa više različitih imena nije dozvoljeno i sledi automatska zabrana pisanja komentara. Upotreba isključivo velikih slova nije dozvoljena.

Sigurnosni kod
Osveži