Privatni prevoznik "M&M trans company" pustio u saobraćaj nove niskopodne autobuse (Ikarbus IK-112N Avancity) (P02222)

FacebookTwitter

Napisao Administrator
utorak, 06 decembar 2011 23:08

Ikarbus IK-112N Avancity (P02222) (M&M trans company) (Slika: Stefan Bgd)Ikarbus IK-112N Avancity (P02222) (M&M trans company) (Slika: Stefan Bgd)

Privatni prevoznik "M&M trans company" iz Obrenovca, koji u okviru Grupe privatnih autoprevoznika saobraća na linijama 52 i 88, kupio je nove autobuse i pustio ih u saobraćaj. Reč je o vozilima IKARBUS IK-112N Avancity, koji su prepoznatljive boje, sa vidljivim izmenama vrata, putničkog salona i sedišta, dok je vozački prostor ostao nepromenjen. Novina su i nova ogledala, odnosno retrovizori, kao i to da su sva kupljena vozila klimatizovana.

Broj kupljenih autobusa je osam, a za sada su tri autobusa u saobraćaju na liniji 88, a radi se o autobusima oznaka Direkcije za javni prevoz P02220, P02222 i P02223.

Link: Više slika (M&M trans company)

[Hvala: Žarko, Stefan Bgd] [Slike: Stefan Bgd] [autobusi.net]

Dodaj komentar

Molimo Vas da kod pisanja komentara, davanja predloga ili pritužbi na funkcionisanje linija budete što precizniji sa podacima - komentari koji su nerazumljivi, ne sadrže potrebne podatke ili sadrže netačne podatke neće biti objavljeni. Upozoravamo Vas da rasprave ne vode rešenju ni jednog problema, već samo konstruktivni predlozi, dijalog i razumevanje, i molimo Vas da to imate u vidu. Bilo kakva vrsta vređanja, političke diskusije, neće se tolerisati i takvi komentari biće obrisani. Ukoliko primetite neprikladan komentar molimo Vas da nas obavestite klikom na link "Prijavi administratoru". Ocenjivanje komentara dozvoljeno je samo registrovanim posetiocima. Upotreba više različitih korisničkih imena prilikom pisanja komentara, odnosno pisanje različitih komentara sa više različitih imena nije dozvoljeno i sledi automatska zabrana pisanja komentara. Upotreba isključivo velikih slova nije dozvoljena.

Sigurnosni kod
Osveži