Novi Neoplan Skyliner predstavljen u Beogradu

FacebookTwitter

Napisao Administrator
ponedeljak, 12 decembar 2011 20:11

Premijera novog Neoplan Skyliner-a održana je danas (12.12.11) i u Beogradu. Neoplan-ov top model autobusa mogao se danas videti na ulicama Beograda, a bio je parkiran i ispred Narodne skupštine Republike Srbije. Autobus je ofarban u sivo metalik boju i izgleda veoma atraktivno, tako da su se prolaznici neprestano okretali i zagledali autobus dok je prolazio ulicama i bio parkiran ispred skupštine.

Kako uvoznik firma "Sejari" navodi, zaintresovanih za kupovinu novog Neoplan Skyliner-a među prevoznicima u Srbiji ima, a cena predstavljenog modela iznosi: 520.000 eur.

Link: Neoplan Skyliner predstavljanje prevoznicima u Srbiji

Link: Fotografije Neoplan Skyliner-a (2011) u Beogradu (automagazin.rs)

Photo: Neoplan Skyliner

Dodaj komentar

Molimo Vas da kod pisanja komentara, davanja predloga ili pritužbi na funkcionisanje linija budete što precizniji sa podacima - komentari koji su nerazumljivi, ne sadrže potrebne podatke ili sadrže netačne podatke neće biti objavljeni. Upozoravamo Vas da rasprave ne vode rešenju ni jednog problema, već samo konstruktivni predlozi, dijalog i razumevanje, i molimo Vas da to imate u vidu. Bilo kakva vrsta vređanja, političke diskusije, neće se tolerisati i takvi komentari biće obrisani. Ukoliko primetite neprikladan komentar molimo Vas da nas obavestite klikom na link "Prijavi administratoru". Ocenjivanje komentara dozvoljeno je samo registrovanim posetiocima. Upotreba više različitih korisničkih imena prilikom pisanja komentara, odnosno pisanje različitih komentara sa više različitih imena nije dozvoljeno i sledi automatska zabrana pisanja komentara. Upotreba isključivo velikih slova nije dozvoljena.

Sigurnosni kod
Osveži