Nova Setra - serija 500 ?

FacebookTwitter

Napisao Administrator
četvrtak, 05 april 2012 18:18

Setra Design Workshop 2012Setra Design Workshop 2012

Setra Design Workshop 2012 - Mogući izgled nove serije 500 ?

Setra oduvek važi za proizvođača koji dizajnom svojih autobusa želi da postigne vrhunski užitak za putnika i vozača, pruži najveću moguću bezbednost i funkcionalnost. Dizajneri se svakodnevno trude da osmisle dizajn koji će odisati neobičnim i jedinstvenim izgledom, ali i ispunjavati visoke kriterijume u pogledu funkcionalnosti.

Cilj dizajnera Setre je da iz serije u seriju razvijaju autentični dizajn, ali da pri tom ne gube iz vida tradicionalni izgled koji već godinama prati autobuse marke Setra. Kombinacija starog i modernog je polje koje dovodi do evolucije u dizajnu samih autobusa, kažu dizajneri Setre.

Inovacija i tradicija su dve vrednosti koje su neraskidivo povezane sa brendom Setra. Sve je počelo sa prvim tzv. turističkim autobusom, koji je 1951 godine napustio fabriku u Ulmu (Ulm), bio je to model S8, pa sve do danas i dobro poznate serije 400.

Istorijat proizvodnje Setra autobusa (po serijama):

  • Serija 10 proizvodila se od 1953 do 1967 godine.
  • Serija 100 proizvodila se od 1967 do 1976 godine.
  • Serija 200 proizvodila se od 1976 do 1991 godine.
  • Serija 300 proizvodila se od 1991 do 2001 godine.

Trenutno aktuelna serija 400 proizvodi se od 2001 godine, a prema glasinama uskoro bi mogli da očekujemo i novu seriju autobusa, seriju 500.

[Daimler AG]

Dodaj komentar

Molimo Vas da kod pisanja komentara, davanja predloga ili pritužbi na funkcionisanje linija budete što precizniji sa podacima - komentari koji su nerazumljivi, ne sadrže potrebne podatke ili sadrže netačne podatke neće biti objavljeni. Upozoravamo Vas da rasprave ne vode rešenju ni jednog problema, već samo konstruktivni predlozi, dijalog i razumevanje, i molimo Vas da to imate u vidu. Bilo kakva vrsta vređanja, političke diskusije, neće se tolerisati i takvi komentari biće obrisani. Ukoliko primetite neprikladan komentar molimo Vas da nas obavestite klikom na link "Prijavi administratoru". Ocenjivanje komentara dozvoljeno je samo registrovanim posetiocima. Upotreba više različitih korisničkih imena prilikom pisanja komentara, odnosno pisanje različitih komentara sa više različitih imena nije dozvoljeno i sledi automatska zabrana pisanja komentara. Upotreba isključivo velikih slova nije dozvoljena.

Sigurnosni kod
Osveži