[NIŠ] Izmena na liniji 15 "Prigradska autobuska stanica Niš - Knez selo" (važi od 19.05.2012)

FacebookTwitter

Napisao Administrator
četvrtak, 17 maj 2012 17:22

Od subote 19.05.2012.godine, linija broj "15" (Prigradska autobuska stanica Niš - Knez selo) biće izmenjena na sledeći način:

  • Radni dan: autobus koji je polazio iz Niša ka Knez selu u 21:35h ubuduće će saobraćati u 22:15h, a autobus koji je polazio iz Knez sela ka Nišu u 22:15h će kretati u 22:55h.
  • Subota: uveden je novi polazak iz Niša ka Knez selu u 08:00h, a povratak iz Knez sela ka Nišu u 08:40h.

[Direkcija za javni prevoz grada Niša]

Dodaj komentar

Molimo Vas da kod pisanja komentara, davanja predloga ili pritužbi na funkcionisanje linija budete što precizniji sa podacima - komentari koji su nerazumljivi, ne sadrže potrebne podatke ili sadrže netačne podatke neće biti objavljeni. Upozoravamo Vas da rasprave ne vode rešenju ni jednog problema, već samo konstruktivni predlozi, dijalog i razumevanje, i molimo Vas da to imate u vidu. Bilo kakva vrsta vređanja, političke diskusije, neće se tolerisati i takvi komentari biće obrisani. Ukoliko primetite neprikladan komentar molimo Vas da nas obavestite klikom na link "Prijavi administratoru". Ocenjivanje komentara dozvoljeno je samo registrovanim posetiocima. Upotreba više različitih korisničkih imena prilikom pisanja komentara, odnosno pisanje različitih komentara sa više različitih imena nije dozvoljeno i sledi automatska zabrana pisanja komentara. Upotreba isključivo velikih slova nije dozvoljena.

Sigurnosni kod
Osveži