Red Vožnje 

Baner

Prevoznik

Prevoznik:
Gradski Prevoz Niš   -   Website

Dodatne informacije

 

 

Komentari   

 
#1 ljiljana markovic 28-02-2016 14:53
Molim odgovorne da obrate paznju na stajalista, na pocetnim stanicama svih linija gradskog prevoza, jer se tamo gomila smece koje prave zaposljeni autobusa, tj. vozaci i kondukteri.
Ja sam vec nekoliko puta upozoravala, ali nikom nista. TU SE NALAZE CITAVE DEPONIJE SMECA OD NJIHOVIH OBROKA. Neka se postave dodatne kante koje bi apsorbovale papire od peciva, casice od jogurta i kafa, flase od napitaka, prazne pakcice cigareta, opusci izbaceni iz pepeljara iz autobusa i ko zna sta sve. To daje izuzetno ruznu sliku grada, a i ruzno ponasanje osoblja gradskog prevoza.

Posebno napominjem, a i na to sam ukazivala nekoliko puta, pogledajte dvoriste na pocetnoj stanici linije Bubanj-D.Vrezina, na Bubnju gde se autobus okrece, ono je pretvoreno u OGROMNU DEPONIJU I NIKOGA NIJE BRIGA. TAMO NIKO NE ZIVI, A KOMUNALNA INSPEKCIJA KAZE DA NIJE NADLEZNA. PA, TO NISU NAPRAVILI GRADJANI VEC VASI VOZACI I KONDUKTERI.

SRAMOTA!

Srdacan pozdrav, Ljiljana Markovic sa Bubnja.
Citat | Prijavi administratoru
 

Dodaj komentar

Molimo Vas da kod pisanja komentara, davanja predloga ili pritužbi na funkcionisanje linija budete što precizniji sa podacima - komentari koji su nerazumljivi, ne sadrže potrebne podatke ili sadrže netačne podatke neće biti objavljeni. Upozoravamo Vas da rasprave ne vode rešenju ni jednog problema, već samo konstruktivni predlozi, dijalog i razumevanje, i molimo Vas da to imate u vidu. Bilo kakva vrsta vređanja, političke diskusije, neće se tolerisati i takvi komentari biće obrisani. Ukoliko primetite neprikladan komentar molimo Vas da nas obavestite klikom na link "Prijavi administratoru". Ocenjivanje komentara dozvoljeno je samo registrovanim posetiocima. Upotreba više različitih korisničkih imena prilikom pisanja komentara, odnosno pisanje različitih komentara sa više različitih imena nije dozvoljeno i sledi automatska zabrana pisanja komentara. Upotreba isključivo velikih slova nije dozvoljena.

Sigurnosni kod
Osveži