Red Vožnje 

 
 
Broj / Relacija linije:
Linija 8 - Gabrovačka reka (Pasi Poljana) - Novo Groblje
Važi od / do:
01.09.2015 
Prevoznik - Status:
Gradski Prevoz Niš - OK
Kategorija:
Gradski Prevoz Niš

 
 

Prevoznik

Prevoznik:
Gradski Prevoz Niš   -   Website

Dodatne informacije

Komentari   

 
#1 Milorad 28-08-2015 17:40
Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji kolovoza i trotoara vrši se potpuna obustava saobraćaja u ulici Episkopskoj počev od 31.08.2015.god.

Vozila na liniji 8 Novo groblje – Gabrovačka reka u smeru ka Novom groblju će umesto Episkopskom saobraćati ulicama Vojvode Gojka – Hilandarska i na dalje redovnom trasom.
Citat | Prijavi administratoru
 

Dodaj komentar

Molimo Vas da kod pisanja komentara, davanja predloga ili pritužbi na funkcionisanje linija budete što precizniji sa podacima. Upozoravamo Vas da rasprave ne vode rešenju ni jednog problema, već samo konstruktivni predlozi, dijalog i razumevanje, i molimo Vas da to imate u vidu. Bilo kakva vrsta vređanja, političke diskusije, neće se tolerisati i takvi komentari biće obrisani. Ukoliko primetite neprikladan komentar molimo Vas da nas obavestite klikom na link "Prijavi administratoru". Ocenjivanje komentara dozvoljeno je samo registrovanim posetiocima. Upotreba više različitih korisničkih imena prilikom pisanja komentara, odnosno pisanje različitih komentara sa više različitih imena nije dozvoljeno i sledi automatska zabrana pisanja komentara.

Sigurnosni kod
Osveži