Red Vožnje 

 
 
Broj / Relacija linije:
Linija 8 - Gabrovačka reka (Pasi Poljana) - Novo Groblje
Važi od / do:
08.07.2015 
Prevoznik - Status:
Gradski Prevoz Niš - OK
Kategorija:
Gradski Prevoz Niš

 
 

Prevoznik

Prevoznik:
Gradski Prevoz Niš   -   Website

Dodatne informacije

Komentari   

 
+1 #3 Goran 12-12-2014 21:00
Citat Ivana P:
Azurirajte red voznje, molim vas!

Red vožnje za liniju broj "8" (Gabrovačka reka /Pasi Poljana/ - Novo Groblje) je ažuriran (važi od 08.12.2014). Ukoliko vidite predhodne podatke kliknite na opciju “Refresh” (Reload) u Vašem internet pregledaču.

Takođe, i na liniji broj "10" (Naselje "9.maj" - Ćele Kula) od 08.12.2014. primenjuje se novi red vožnje. I ovaj red vožnje je ažuriran.
Citat | Prijavi administratoru
 
 
+1 #2 Ivana P 12-12-2014 18:27
Azurirajte red voznje, molim vas!
Citat | Prijavi administratoru
 
 
+1 #1 Vesna P 22-09-2012 20:16
Neverovatno je da u novom redu voznje na liniji 8/G Reka -Novo Groblje,postoji najgrublja moguca GRESKA,ili kako se vec moze nazvati cinjenica da ste zaboravili dosadasnju liniju 8a,ili ste je ukinuli...?Neki vecernji polasci, recimo subotom, iako i na sajtu i na NOVOJ OGLASNOJ TABLI na Novom groblju pise da polaze sa Novog groblja, ustvari krecu iz Pasi Poljane.A kako cete to saznati?Tako sto cekate i cekate i cekate,a onda pozovete dispecera koji se prvo iznenadi, a onda kaze da je to GRESKA.Ako imate dovoljno kredita na mobilnom pozovete taksi i platite /ako imate dovoljno para,sebi i jos nekim jadnim i zalosnim bakicama koje ne znaju sta da rade...Ponavljam,Novo groblje,mrak,subota vece.I nikom nista.Mislim da je ovo velika sramota .I promenite red voznje na sajtu, i na Groblju.A nove ste table stampali.Steta.Ali i sramota .Velika.
Citat | Prijavi administratoru
 

Dodaj komentar

Molimo Vas da kod pisanja komentara, davanja predloga ili pritužbi na funkcionisanje linija budete što precizniji sa podacima. Upozoravamo Vas da rasprave ne vode rešenju ni jednog problema, već samo konstruktivni predlozi, dijalog i razumevanje, i molimo Vas da to imate u vidu. Bilo kakva vrsta vređanja, političke diskusije, neće se tolerisati i takvi komentari biće obrisani. Ukoliko primetite neprikladan komentar molimo Vas da nas obavestite klikom na link "Prijavi administratoru". Ocenjivanje komentara dozvoljeno je samo registrovanim posetiocima. Upotreba više različitih korisničkih imena prilikom pisanja komentara, odnosno pisanje različitih komentara sa više različitih imena nije dozvoljeno i sledi automatska zabrana pisanja komentara.

Sigurnosni kod
Osveži