Red Vožnje 

Baner

Prevoznik

Prevoznik:
Gradski Prevoz Niš   -   Website

Dodatne informacije

 

 

Komentari   

 
#6 Milorad 29-04-2016 17:19
Citat Marija1992:
Da li neko moze da mi napise kojom trasom saobraca ova linija?

Trasa linije:

Novo groblje - Okretnica - Vojvode Putnika - Serdara Jola Piletića - Gligorija Đaka - Lužičkih Srba - Hiljadutrista Kaplara - Vojvode Putnika - Obilićev Venac - Jug Bogdanova - Trg Ka - Trg Pavla Stojkovića - Ul. Obrenovićeva - Trg 14. Oktobar - Ul. Episkopska - Dušana Popovića - Gabrovački put - Gabrovačka reka - Hilandarski Metoh - Ljibomira Nikolića
Citat | Prijavi administratoru
 
 
#5 Marija1992 29-04-2016 12:54
Da li neko moze da mi napise kojom trasom saobraca ova linija?
Citat | Prijavi administratoru
 
 
#4 Goran 02-11-2015 17:36
Od 02.11.2015. na liniji se primenjuje novi red vožnje.

Red vožnje je ažuriran. Ukoliko vidite predhodne podatke kliknite na opciju “Refresh” (Reload) u Vašem internet pregledaču ili koristite kombinaciju tastera CTRL+F5 na tastaturi, odnosno obrišite keš memoriju na Vašem kompjuteru.
Citat | Prijavi administratoru
 
 
#3 Milorad 30-10-2015 10:39
Obzirom da su radovi na periodičnom održavanju ulice 1300 kaplara u naselju Pasi Poljana završeni, počev od ponedeljka 02.11.2015. godine, linija broj 8: Novo Groblje - Gabrovačka Reka će saobraćati redovnom trasom, prema redu vožnje koji je važio pre izmene trase.

Na istoj liniji, između stajališta „Bubanj spomenik“ i „Jurija Gagarina“ u oba smera saobraćanja linije se uvodi stajalište „1300 kaplara – ulaz“.
Citat | Prijavi administratoru
 
 
#2 sladjan petrovic 21-09-2015 11:49
Na putu koji se od spomen parka Bubanj odvaja za G. Medjurovo ima preko sto kuca. Uglavnom svi koriste gradski prevoz a dobar deo korisnika su djaci koji moraju da sidju kod kafane Stara planina ili da idu u Pasi Poljanu. PItanje je sledece: da li je moguce da autobusi staju na samom ulazu ili jos preciznije pre ulaska u Pasi Poljanu s obzirom da su to uglavnom deca i nije nimalo bezazleno kad sidju kod kafane (gde inace stoji autobus) jer je slika cesto jeziva koliko zbog nepristojnog ponasanja pojedinaca toliko i zbog nebezbednog kretanja i prelaska ulice a i samog uzasnog osvetljenja.
Citat | Prijavi administratoru
 
 
#1 Milorad 28-08-2015 17:40
Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji kolovoza i trotoara vrši se potpuna obustava saobraćaja u ulici Episkopskoj počev od 31.08.2015.god.

Vozila na liniji 8 Novo groblje - Gabrovačka reka u smeru ka Novom groblju će umesto Episkopskom saobraćati ulicama Vojvode Gojka - Hilandarska i na dalje redovnom trasom.
Citat | Prijavi administratoru
 

Dodaj komentar

Molimo Vas da kod pisanja komentara, davanja predloga ili pritužbi na funkcionisanje linija budete što precizniji sa podacima - komentari koji su nerazumljivi, ne sadrže potrebne podatke ili sadrže netačne podatke neće biti objavljeni. Upozoravamo Vas da rasprave ne vode rešenju ni jednog problema, već samo konstruktivni predlozi, dijalog i razumevanje, i molimo Vas da to imate u vidu. Bilo kakva vrsta vređanja, političke diskusije, neće se tolerisati i takvi komentari biće obrisani. Ukoliko primetite neprikladan komentar molimo Vas da nas obavestite klikom na link "Prijavi administratoru". Ocenjivanje komentara dozvoljeno je samo registrovanim posetiocima. Upotreba više različitih korisničkih imena prilikom pisanja komentara, odnosno pisanje različitih komentara sa više različitih imena nije dozvoljeno i sledi automatska zabrana pisanja komentara. Upotreba isključivo velikih slova nije dozvoljena.

Sigurnosni kod
Osveži