Red Vožnje 

Broj-Naziv linije:
Linija 11 - Medoševac - Mokranjčeva
Važi od/do:
23.06.2014 
Prevoznik:
Gradski Prevoz Niš - Niš
Kategorija:
Gradski Prevoz Niš

Prevoznik

Gradski Prevoz Niš
Prevoznik:
Gradski Prevoz Niš   -   Website
Adresa:
Voždova 84a
Poštanski broj:
18000
Grad:
Niš
Država:
Srbija
Kod države:
Country: rs

Dodatne informacije

Prevoznici:

Komentari   

 
+1 #3 snezana janevska 14-01-2014 17:10
Najbolji prevoznik - Lekon. sve pohvale lekonu.
Citat | Prijavi administratoru
 
 
#2 ivana lazarevic 07-10-2012 01:05
Zamolila bih ovim putem prevoznika na ovoj liniji da postuje red voznje,jer se u poslednje vreme vise ne zna "ko pije a ko placa". Vec 3 puta u jednoj nedelji autobus se na poslednjoj, pa tako i na prvoj stanici u Mokranjcevoj nije ni pojavio.
Citat | Prijavi administratoru
 
 
+1 #1 tanja prvulovic 31-08-2012 19:04
Da li moze da se u zimskom redu voznje iz Mokranjceva - Medosevac pusti linija u 5:00 zbog radnika iz "Yure", kao sad u letnjem sto je isao. Hvala unepred.
Citat | Prijavi administratoru
 

Dodaj komentar

Molimo Vas da kod pisanja komentara, davanja predloga ili pritužbi na funkcionisanje linija budete što precizniji sa podacima. Upozoravamo Vas da rasprave ne vode rešenju ni jednog problema, već samo konstruktivni predlozi, dijalog i razumevanje, i molimo Vas da to imate u vidu. Bilo kakva vrsta vređanja neće se tolerisati i takvi komentari biće obrisani. Ukoliko primetite neprikladan komentar molimo Vas da nas obavestite klikom na link "Prijavi administratoru". Ocenjivanje komentara dozvoljeno je samo registrovanim posetiocima. Upotreba više različitih korisničkih imena prilikom pisanja komentara, odnosno pisanje različitih komentara sa više različitih imena nije dozvoljeno i sledi automatska zabrana pisanja komentara.

Sigurnosni kod
Osveži