Napisao Administrator
utorak, 14 februar 2017 23:11

Zbog radova na sanaciji i adaptaciji kolovoza, u ul. 1.maja i Mihaja Emaneskua, na delu od između ul. Lole Ribara i Beogradske u Ovči, koje će da izvodi JKP "Beograd put", u periodu od petka 17.02. od 09:00 časova do 28.02.2017. godine menja se režim rada linija JGP-a na sledeći način:

  • Vozila sa linija 105, 105L, u oba smera, saobraćaće: Mihaja Emaneskua - Lole Ribara - Put za Železničku stanicu i terminus Ovča (Železnička stanica).

Privremeno se ukidaju stajališta, u smeru ka gradu, za linije 105 i 105L: "Bolja", "Nicu Rade", "Beogradska (Ovča)" i "Žarka Zrenjanina".

[GSP Beograd]

Napisao Administrator
četvrtak, 15 decembar 2016 10:30

Zbog radova na Obrenovačkom putu u zoni Ostružničkog mosta, tokom izvođenja radova na izgradnji mosta preko Save, koje će izvoditi JP "Putevi Srbije", u periodu od četvrtka 15.12.2016. godine od 15:00 časova do 14.03.2017. godine, doći će do izmene režima rada linija javnog prevoza putnika na sledeći način:

  • Vozila sa linije 54 od raskrsnice ul. Bore Stankovića i Obrenovačkog puta, u oba smera, saobraćaće Obrenovačkim putem (u smeru ka naselju Ostružnica) do privremene okretnice (koja se nalazi između stajališta "Mike Alasa" i "Mostogradnja"), gde će vršiti promenu smera kretanja zatim Obrenovačkim putem do terminusa MZ "Makiš".
  • Vozila sa linije 92, u oba smera, sabraćaće: Obrenovački put - Bore Stankovića - Savska magistrala (do isključenja na Obrenovački put) - Obrenovački put -Savska i dalje redovnom trasom.

Ukidaju se stajališta za liniju 92 u oba smera: "Ribokombinat", "Mike Alasa", "Mostogradnja" i "Nadvožnjak".

Uspostavljaju se stajališta za liniju 54: "Ribokombinat" i "Mike Alasa" u oba smera i na izlasku iz privremene okretnice.

Vozila JGP-a će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća stajališta.

[GSP Beograd]

Napisao Administrator
utorak, 29 novembar 2016 15:55

Ažurirano:

  • Radovi produženi do 01.03.2017.

Zbog radova na sanaciji defekta kanalizacione mreže u ulici Đorđa Stanojevića u zoni raskrsnice sa Bulevarom crvene armije, koje će izvoditi JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" u periodu od 30.11.2016 od 09:00 časova do 01.02.2017. godine, doći će do izmene režima rada linije JGP-a na sledeći način:

  • Vozila sa linije 85 u smeru ka terminusu "Banovo brdo" će saobraćati: Đorđa Stanojevića - Bulevar crvene armije - Jurija Gagarina i dalje redovnom trasom.
  • U suprotnom smeru kretanja vozila sa linije 85 ne menjaju trasu.

Ukidaju se stajališta u smeru ka terminusu "Banovo brdo":

  • "Garaža Novi Beograd" u ulici Đorđa Stanojevića
  • "Bulevar crvene armije" u ulici Marka Hristića

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća stajališta JGP-a.

Vozila sa pojedinih linija koja se vraćaju u SP "Novi Beograd" neće moći koristiti deo ulice Đorđa Stanojevića na delu od raskrsnice sa Bulevarom crvene armije do raskrsnice sa ul. Marka Hristića. Ova vozila će vršiti povratak u garažu na sledeći način: Đorđa Stanojevića - Bulevar crvene armije - Jurija Gagarina - Marka Hristića - Đorđa Stanojevića.

[GSP Beograd]

Napisao Administrator
subota, 01 oktobar 2016 07:35

Zbog radova na internoj saobraćajnici na delu od ul. Dragana Mancea do terminusa "Železnička stanica Beograd centar", radi izgradnje saobraćajnice za pristup železničkoj stanici "Prokop" u periodu od 03.10.2016. godine do 22.05.2017. godine menja se režim rada linija JGP-a na sledeći način:

  • Vozila linija 34, 36 će iz pravca Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića saobraćati na skraćenoj trasi do raskrsnice ulica Gučevska - Dragana Mancea, a promenu smera kretanja vršiće sledećim ulicama: Dragana Mancea - Gučevska - Dragana Mancea.

Ukida se terminusno stajalište Železnička stanica Beograd centar.

Uspostavljava se privremeno stajalište u ulici Dragana Mancea, neposredno po prelasku raskrsnice sa ulicom Gučevskom, gledajući iz pravca ulice Gučevska ka Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića.

[GSP Beograd] [Informacija: Sole]