Izmene na autobuskim linijama broj: 54, 92 tokom trajanja radova na Obrenovačkom putu (Ažurirano: Radovi produženi do 05.04.2017)

FacebookTwitter

Napisao Administrator
četvrtak, 15 decembar 2016 11:30

Ažurirano:

  • Radovi produženi do 05.04.2017.

Zbog radova na Obrenovačkom putu u zoni Ostružničkog mosta, tokom izvođenja radova na izgradnji mosta preko Save, koje će izvoditi JP "Putevi Srbije", u periodu od četvrtka 15.12.2016. godine od 15:00 časova do 14.03.2017. godine, doći će do izmene režima rada linija javnog prevoza putnika na sledeći način:

  • Vozila sa linije 54 od raskrsnice ul. Bore Stankovića i Obrenovačkog puta, u oba smera, saobraćaće Obrenovačkim putem (u smeru ka naselju Ostružnica) do privremene okretnice (koja se nalazi između stajališta "Mike Alasa" i "Mostogradnja"), gde će vršiti promenu smera kretanja zatim Obrenovačkim putem do terminusa MZ "Makiš".
  • Vozila sa linije 92, u oba smera, sabraćaće: Obrenovački put - Bore Stankovića - Savska magistrala (do isključenja na Obrenovački put) - Obrenovački put -Savska i dalje redovnom trasom.

Ukidaju se stajališta za liniju 92 u oba smera: "Ribokombinat", "Mike Alasa", "Mostogradnja" i "Nadvožnjak".

Uspostavljaju se stajališta za liniju 54: "Ribokombinat" i "Mike Alasa" u oba smera i na izlasku iz privremene okretnice.

Vozila JGP-a će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća stajališta.

[GSP Beograd] [Sekretarijat za saobraćaj grada Beograda]

Dodaj komentar

Molimo Vas da kod pisanja komentara, davanja predloga ili pritužbi na funkcionisanje linija budete što precizniji sa podacima - komentari koji su nerazumljivi, ne sadrže potrebne podatke ili sadrže netačne podatke neće biti objavljeni. Upozoravamo Vas da rasprave ne vode rešenju ni jednog problema, već samo konstruktivni predlozi, dijalog i razumevanje, i molimo Vas da to imate u vidu. Bilo kakva vrsta vređanja, političke diskusije, neće se tolerisati i takvi komentari biće obrisani. Ukoliko primetite neprikladan komentar molimo Vas da nas obavestite klikom na link "Prijavi administratoru". Ocenjivanje komentara dozvoljeno je samo registrovanim posetiocima. Upotreba više različitih korisničkih imena prilikom pisanja komentara, odnosno pisanje različitih komentara sa više različitih imena nije dozvoljeno i sledi automatska zabrana pisanja komentara. Upotreba isključivo velikih slova nije dozvoljena.

Sigurnosni kod
Osveži