Prijava - tehnička neispravnost - linija: 711 / gar.br. 1196 / 19.12.2016.

Napisao Administrator
četvrtak, 29 decembar 2016 17:22

PRIJAVA:

Prijava tehničke neispravnosti.

  • Gar.br.: 1196
  • Reg.br.: n/a
  • Linija: 711
  • Datum kada je neispravnost primećena: 19.12.2016.
  • Lokacija gde je neispravnost primećena: Trasa linije.
  • Prevoznik: GSP Beograd
  • Opis neispravnosti: Poštovani, Na liniji 711, broj vozila 1196, u zadnjih par dana nema grejanja, zanima me šta je u pitanju. Ako je kvar, možete li ga otkloniti, ipak nisu prijatne temperature ni vani a ni u autobusu. Hvala unapred.

ODGOVOR nadležnih:

Poštovani,

Saglasno informacijama nadležne organizacione celine Preduzeća - Saobraćajnog pogona "Zemun", čijem sastavu pripada vozilo garažnog broja A - 1196, obaveštavamo Vas da je prigovor korisnika usluga prevoza u potpunosti opravdan.

Naime, u proteklom periodu je na više vozila ovog tipa evidentiran problem sa instalacijama koje dovode toplu vodu u sistem za grejanje vozila, usled čega nije bilo moguće efektno zagrejati vozilo. Odmah su preduzete sve raspoložive mere u cilju dovođenja grejanja u ispravno i funkcionalno stanje i nedostaci su otklonjeni dana 23./24.12.2016. godine.

Razumemo nezadovoljstvo putnika izazvano ovom pojavom, na koju smo reagovali čim smo bili u mogućnosti. Zbog procedure nabavke rezervnih delova, bilo je potrebno nekoliko dana od momenta trebovanja potrebnih delova do pristizanja u Pogon i njihove ugradnje na vozila. Takođe, nije bilo mogućnosti da Saobraćajni pogon "Zemun" isključi iz saobraćaja navedeno vozilo i druga vozila sa istim tipom problema, iz razloga što nije bilo dovoljno vozila na raspolaganju koja bi izašla u saobraćaj i radila na linijama. Upravo kako putnici ne bi dodatno trpeli zbog neostvarenih polazaka po redu vožnje i duže čekali na stajalištima, ovo vozilo, kao i nekoliko drugih vozila sa istim problemom, upućena su u saobraćaj.

U nadi da će korisnici usluga prevoza imati razumevanja za naše obrazloženje i da se ovakve i slične situacije neće ponavljati, izvinjavamo se zbog neprijatnosti.

S poštovanjem, JKP GSP "Beograd".

Zahvaljujemo predstavnicima GSP-a "Beograd" na poslatom odgovoru.

...