Prijava - tehnička neispravnost - linija: 307 / gar.br. 497 / 25.12.2016.

Napisao Administrator
četvrtak, 29 decembar 2016 17:32

PRIJAVA:

Poštovani,

Prosleđujemo vam primedbu korisnika koja se odnosni na tehničku nepravilnost na vozilu garažnog broja: 497. Molimo Vas da primedbu prosledite nadležnoj tehničkoj službi kako bi se izvršio vanredni pregled vozila i po potrebi preduzele mere u cilju otklanjanja prijavljene napravilnosti.

Prijava tehničke neispravnosti.

  • Gar.br.: 497
  • Reg.br.: BG 521-ŠČ
  • Linija: 307
  • Datum kada je neispravnost primećena: 25.12.2016.
  • Lokacija gde je neispravnost primećena: Trasa linije.
  • Prevoznik: GSP Beograd
  • Opis neispravnosti (1):  Već mesecima se u autobusu marke ik 103, gb. 497 osećaju neki izduvni gasovi i to je jako neprijatno, posebno ako ste kod motora i duže se vozite, da li je nekako moguće to popraviti jer sam primetio da se u drugim vozilima te marke ne osećaju izduvni gasovi.
  • Opis neispravnosti (2):  Vrata na sredini nisu potpuno funkcionalna, duva i hladno je.

ODGOVOR nadležnih:

Poštovani,

U vezi prigovora korisnika usluga prevoza na tehničku ispravnost vozila garažnog broja A - 497, želimo da Vas obavestimo da smo ovim povodom odmah kontaktirali nadležnu organizacionu celinu Preduzeća i istoj preneli sva zapažanja korisnika.

Saglasno informacijama Saobraćajnog pogona "Kosmaj", čijem sastavu voznog parka pripada navedeno vozilo,​ isto je povučeno iz saobraćaja radi otklanjanja nedostataka.

Naime, konstatovan je problem sa izduvnom granom koji će biti prevaziđen u najkraćem mogućem roku. U vezi zaptivenosti vrata, biće preduzete dodatne mere u cilju zamene zaptivnih guma i četki u zoni vrata, što će, nadamo se, rešiti problem na koji korisnik ukazuje.

U uverenju da ćete prihvatiti naše izvinjenje zbog neugodnosti koje ste doživeli koristeći navedeno vozilo, srdačno Vas pozdravljamo i ostajemo na raspolaganju i ubuduće.

S poštovanjem, JKP GSP "Beograd".

Zahvaljujemo predstavnicima GSP-a "Beograd" na poslatom odgovoru.

...