Novih 10 solo autobusa za prevoznika GSP "Beograd" (2016)

FacebookTwitter

Napisao Administrator
utorak, 19 jul 2016 15:02

Potpisan ugovor između prevoznika GSP "Beograd" i "Ikarbusa", o isporuci 10 novih solo autobusa. Ugovor su potpisali direktor JKP GSP "Beograd" Željko Milković, generalni direktor A D "Ikarbus" Aleksandar Vićentić, kao i Emilijano Štajnfl, predsednik Izvršnog odbora lizing kuće "Unikredit leasing Srbija".

Vrednost ugovora je 1,9 miliona evra i ovim se nastavlja kontinuitet započetog procesa obnove voznog parka GSP-a - istakao je Milosavljević. On je naglasio da je u prethodnom periodu pokrenuta obnova voznog parka, da je tokom prošle godine nabavljeno 30 solo autobusa, kao i da je u martu potpisan ugovor za još 20.

Dinamika isporuke će biti sukcesivna, što znači da će 10 autobusa biti isporučeno u septembru, a 10 u novembru.

Ovo je korak dalje kojim se obnova voznog parka nastavlja. Narednih dana će u funkciju biti pušteno i pet električnih autobusa, čime će Beograd stati rame uz rame sa najvećim evropskim gradovima. Milosavljević je naglasio da je osnovni postavljeni kriterijum da kvalitet usluge u javnom prevozu bude dominantna vodilja u funkcionisanju GSP-a.

[Beokom servis]

Dodaj komentar

Molimo Vas da kod pisanja komentara, davanja predloga ili pritužbi na funkcionisanje linija budete što precizniji sa podacima - komentari koji su nerazumljivi, ne sadrže potrebne podatke ili sadrže netačne podatke neće biti objavljeni. Upozoravamo Vas da rasprave ne vode rešenju ni jednog problema, već samo konstruktivni predlozi, dijalog i razumevanje, i molimo Vas da to imate u vidu. Bilo kakva vrsta vređanja, političke diskusije, neće se tolerisati i takvi komentari biće obrisani. Ukoliko primetite neprikladan komentar molimo Vas da nas obavestite klikom na link "Prijavi administratoru". Ocenjivanje komentara dozvoljeno je samo registrovanim posetiocima. Upotreba više različitih korisničkih imena prilikom pisanja komentara, odnosno pisanje različitih komentara sa više različitih imena nije dozvoljeno i sledi automatska zabrana pisanja komentara. Upotreba isključivo velikih slova nije dozvoljena.

Sigurnosni kod
Osveži