Produženje linije BG:voz-a do Ovče (od 11.12.2016)

FacebookTwitter

Napisao Administrator
nedelja, 23 oktobar 2016 09:52

Od 11.12.2016. sa zvršetkom radova na modernizaciji pruge "Beograd - Pančevo", planirano je produženje linije BG:voz-a do Ovče. Takođe, na liniji će se primenjivati i novi red vožnje.

Pored postojećih stanica ("Zemun Polje", "Zemun", "Tošin bunar", "Novi Beograd", "Beograd Centar", "Karađorđev park", "Vukov spomenik", "Pančevački most") linija BG:voz-a će na produženoj trasi imati još 4 stanice ("Krnjača most", "Krnjača", "Sebeš", "Ovča").

[Direkcija za javni prevoz grada Beograda] [Blic] [Red vožnje: Sole]

Komentari   

 
#5 brainiac 11-12-2016 12:10
Citat Laki:
Kada ce za Ripanj da se pusti.

Ovde nema nikakvog pitanja pa da treba da očekuješ odgovor. A nije ni jasno šta hoćeš ovim da kažeš. Mogao bi da koristiš znak "?" ako oćeš nešto da pitaš.
Citat | Prijavi administratoru
 
 
#4 Laki 10-12-2016 21:32
Kada ce za Ripanj da se pusti.
Citat | Prijavi administratoru
 
 
+1 #3 resnik 01-11-2016 20:46
...a do Resnik Bg-voz tek za 20 godina.
Citat | Prijavi administratoru
 
 
+3 #2 Joxa 31-10-2016 19:19
@Student

Nažalost, ne živimo u odgovarajućoj zemlji, tj nismo dostigli taj stadijum kulture, pa da smo tako nešto zaslužili. Često koristim BGVoz i prvi ne bih voleo nove vozove, jer bi mi jednostavno bilo žao. Ovo je najtačniji javni prevoz, čak ni kontrole nema, nije da se ne održava, ali će uvek biti onih koji žvrljaju, cepaju i lome. Promena Zakona, drastične kazne, hitan postupak, video nadzor i bar mesec dana non stop policija u vozu, ili na svakom stajalištu, pa da vidimo. Zvuči blesavo, ali drugačije ne može.
Citat | Prijavi administratoru
 
 
+1 #1 Student 23-10-2016 14:01
BG voz je od svih vidova prevoza u Beogradu najviše zaslužio ozbiljno osveženje voznog parka. Pod tim ne mislim ponovno sređivanje postojećih kompozicija, već nabavku potpuno novih, nalik na one koje voze za Novi Sad, Suboticu, Prijepolje.
Citat | Prijavi administratoru
 

Dodaj komentar

Molimo Vas da kod pisanja komentara, davanja predloga ili pritužbi na funkcionisanje linija budete što precizniji sa podacima - komentari koji su nerazumljivi, ne sadrže potrebne podatke ili sadrže netačne podatke neće biti objavljeni. Upozoravamo Vas da rasprave ne vode rešenju ni jednog problema, već samo konstruktivni predlozi, dijalog i razumevanje, i molimo Vas da to imate u vidu. Bilo kakva vrsta vređanja, političke diskusije, neće se tolerisati i takvi komentari biće obrisani. Ukoliko primetite neprikladan komentar molimo Vas da nas obavestite klikom na link "Prijavi administratoru". Ocenjivanje komentara dozvoljeno je samo registrovanim posetiocima. Upotreba više različitih korisničkih imena prilikom pisanja komentara, odnosno pisanje različitih komentara sa više različitih imena nije dozvoljeno i sledi automatska zabrana pisanja komentara. Upotreba isključivo velikih slova nije dozvoljena.

Sigurnosni kod
Osveži