Lokacije gde se mogu dobiti nove "BusPlus" personalizovane karte za gradski prevoz u Beogradu

FacebookTwitter

Napisao Administrator
subota, 27 avgust 2011 11:13

Spisak lokacija gde se mogu izvaditi personalizovane BusPlus karte:

Lokacije gde se izdaju nove karte za gradski prevoz (BusPlus)Lokacije gde se izdaju nove karte za gradski prevoz (BusPlus)

Pored ovih mesta za izdavanje personalizovanih kartica, postoji oko 800 mesta za kupovinu nepersonalizovanih i dopunu svih kartica.

Link: Potrebna dokumenta za izdavanje BusPlus karata za gradski prevoz u Beogradu

Link: Cenovnik pojedinačnih karata

Link: Cenovnik personalizovanih karata

[BusPlus]

Dodaj komentar

Molimo Vas da kod pisanja komentara, davanja predloga ili pritužbi na funkcionisanje linija budete što precizniji sa podacima - komentari koji su nerazumljivi, ne sadrže potrebne podatke ili sadrže netačne podatke neće biti objavljeni. Upozoravamo Vas da rasprave ne vode rešenju ni jednog problema, već samo konstruktivni predlozi, dijalog i razumevanje, i molimo Vas da to imate u vidu. Bilo kakva vrsta vređanja, političke diskusije, neće se tolerisati i takvi komentari biće obrisani. Ukoliko primetite neprikladan komentar molimo Vas da nas obavestite klikom na link "Prijavi administratoru". Ocenjivanje komentara dozvoljeno je samo registrovanim posetiocima. Upotreba više različitih korisničkih imena prilikom pisanja komentara, odnosno pisanje različitih komentara sa više različitih imena nije dozvoljeno i sledi automatska zabrana pisanja komentara. Upotreba isključivo velikih slova nije dozvoljena.

Sigurnosni kod
Osveži