Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Апел да грејање буде умереније у возилима појединих приватних превозника

0

Поштовани,

Ово не шаљем у виду појединачне пријаве у форми која је за то намењена зато што се ради о случају који није усамљен, дакле јавља се на више линија (то сам приметио на линијама 33 и 503, превозници “Арива”, “C&LC Group” и “Лекон”, али није искључено да се проблем јавља и на неким другим линијама), а односи се на возила типа “МАЗ 203”. Грејање је толико јако подешено, ако стојите код средњих врата то тако јако бије у ноге да је то невероватно, па када изађете на велику хладноћу из толико загрејаног простора може да вам позли, јер је то велики шок за организам.

Баш као што се ни лети не саветује претерано појачавање климе (пожељно је да разлика између спољашњости и унутрашњости буде до 10 степени Целзијусових, не преко тога), тако ни зими не треба појачавати грејање у небеса, треба да се нађе нека мера, возила других произвођача (“Икарбус”, “Необус”, “ФАП”, “АКИА”, “Мегабус”, “Гилерјиз Кобра”) имају далеко прихватљивије и умереније, а самим тим и здравије грејање за наше услове. Ако може да се подеси, апелујем на возаче да грејање пале умереније. Ако не може, убудуће не куповати “МАЗ” возила, ионако наружују Београд. Велики је то шок за организам, посебно може да шкоди срчаним болесницима и старијим особама.

busevi.com objavljeno
  Рипањац 405 (anonymous)

  #П45602 са линије 503 греје као суманут на +13 степени Целзијуса. Унутра је права душегупка. Ако је до аутобуса, нека поправе прекидач за гашење грејања или шта већ, а ако је до возача, скрените му пажњу да га угаси, превруће је.

  Рипањац 405 objavljeno
   ×

   Prijava