Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Недостатак преградне шипке између 2 крила средњих врата у возилу са гаражним бројем 48 на линији 405

0

Поштовани,

У возилу са гар. бројем 48 које је јутрос саобраћало на линији 405 фали преградна шипка између 2 крила средњих врата.

То је стварно недопустиво, у оној гужви неко може да падне ако нема шипке!

Хвала унапред на решењу проблема.

busevi.com objavljeno

  Best answer

  busevi.com 675 poena

  Poštovani,

  Povodom primedbe korisnika usluga prevoza na nedostatak rukohvata u zoni stepeništa drugih vrata vozila garažnog broja A – 48 koje pripada Saobraćajnom pogonu „Kosmaj“, obaveštavamo Vas da je izvršen pregled vozila, utvrđeno da je primedba osnovana i nedostatak je otklonjen u bravarsko-limarskoj radionici Pogona dana 16.12.2017. godine o čemu dostavljamo fotografije u prilogu.

  Takođe želimo da Vas obavestimo da je prethodnog vikenda izvršen i vanredni pregled rukohvata i sedišta na drugim vozilima tipa IK-103 i IK-103F ovog Pogona na koje je pristiglo više primedbi u vezi nedostatka ili neučvršćenosti elemenata cevi rukohvata i sedišta u putničkom salonu vozila i da je na ukupno 17 autobusa otklonjen nedostatak u smislu zamene deformisanog rukohvata, ugradnje nedostajućeg gelendera, učvršćivanje sedišta za noseću rešetku i fiksiranje rukohvata za pod i plafon, radi bezbednijeg korišćenja od strane putnika.

  Zahvaljujemo korisniku prevoza na inicijativi i dobronamernim primedbama, srdačno Vas pozdravljamo i ostajemo na raspolaganju i ubuduće.

  S poštovanjem,
  JKP Gradsko saobraćajno preduzeće „Beograd“

  busevi.com objavljeno
   Рипањац 405 (anonymous)

   Проблем је само делимично решен (или се шипка у међувремену расклатила), љуља се као брод на немирном мору. Учврстите је како треба.

   Рипањац 405 objavljeno
    ×

    Prijava