Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Недостатак терминусног реда вожње на трамвајској окретници на Бањици

0

Поштовани,

Са окретнице трамваја на Бањици је скинут стари терминусни ред вожње, а није стављен нови већ око 2-3 недеље. Молим да се овај проблем хитно реши.

busevi.com objavljeno

  Best answer

  busevi.com 665 poena

  Trenutno možemo samo da evidentiramo ovaj propust u dostupnosti informacija za korisnike na samom terminusnom stajalištu. Postoji više prijava korisnika koji čekaju na rešavanje a tiču se pogrešno istaknutih ili uklonjenih redova vožnji na početnim stajalištima. Prema informacijama nadležnih postojao je problem oko nadležnosti, koji je prevaziđen krajem novembra 2017. i određene su firme koje su zadužene za održavanje stajališta, a to su:

  • Firma „Model 5“ d.o.o. zadužena je za održavanje informatike i elemenata stajališnih stubova (uključujući i tablice sa redom vožnje) na stubovima novog tipa.
  • Firma „Alma Quattro“ d.o.o. zadužena je za postavljanje i održavanje informatike i elemenata stajališnih nadstrešnica novog tipa.
  • Firma GSP „Beograd“ zadužena je za postavljanje i održavanje informatike na stajališnim stubovima klasičnog tipa, za postavljanje obaveštenja o režimskim izmenama na trasama linija JGP, za postavljanje privremenih stajališnih stubova i za postavljanje tablica sa redom vožnje na privremenim linijama JGP.
  • Firma „Apex solutions tehnology“ d.o.o. zadužena je za održavanje displeja za informacije o udaljenosti vozila na stajalištima JGP na kojima su instalirani.

  Molimo Vas da ukoliko problem ne bude otklonjen u narednom periodu ponovo otvorite datu prijavu. Dovoljno je da samo navedete novu poruku u okviru ove prijave. Prijava je samo privremeno zatvorena.

  busevi.com objavljeno

   4 answers

   Рипањац 405 (anonymous)

   Проблем је решен, постављени су редови вожње и за линије 9 и 10.

   Рипањац 405 objavljeno
    Рипањац 405 (anonymous)

    Постављен ред вожње за линију 14, за 9 и 10 је још на чекању.

    Рипањац 405 objavljeno
     busevi.com 665 poena

     @sole

     Da.

     busevi.com objavljeno
      sole 465 poena

      Da li ovo znači da je firma “Model 5” zadužena za zamenu polomljenih tabli sa ispisanim nazivima stajališta , USSD kodovima i brojevima linija koje staju na određenom stajalištu. Ovo se odnosi na stajališne stubove.

      sole objavljeno
       ×

       Prijava