Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Перонске карте

0
Радослав (anonymous)

Надлежни у Ласти би требало већ да се ангажују и на време да обавесте своје путнике у вези перонских карата. Дали ће ове досадашње перонске карте да важе, и дали ће моћи са њима и даље то јес и наредни месец да се улази на БАСОВУ станицу. Јер је стварно срамота и пљачка народа, ако поред ове досадашње месечне морамо да купујемо и БАСОВУ перонску месечну да би ушли у аутобус. Ласта би то морала на време да реши и да обавести своје путнике.

Радослав objavljeno

  3 answers

  Sergej 36 poena

  Radoslave ne treba nadležni iz SP Lasta da o tome obavestavaju i da odredjuju, već je za to zaduzena Beogradska Direkcija za Javni Prevoz.

  Isto kao što Ariva, GSP,  i ostali prevoznici u Gradu Beogradu ne odredjuju uslove prevoza ni cene karata, tako isto ne odredjuje ni Lasta… Bar bi to pravilo trebalo da vazi za Lastu,  kao i za ostale prevoznike na linijama ITS sto važi.  Mada izgleda da su prigradjani prepusteni na milost i nemilost Lasti, izgleda da samo Lasta ima pravo da odredjuje kako će funkcionisati prevoz na linijama ITS u prigradu… Sto se tice takozvanog lastino-prigradskig prevoza zakon se krši samo tako, kao da te prigradske linije nisu u Beogradskom ITS.

  Sergej objavljeno
  Anonymous

  Перонска карта— карта за нигде!

  У овом случају за путнике ИТС линија који су приморани да користе међуградске стнице, перонска карта је чиста бесправна ПЉАЧКА!

  ЗАШТО корисници ИТС линија које “Ласта” одржава, немају нормалан Терминус за своје линије, као што то имају сви остали потези у Граду Београду, потези – 500, 600, 700, 300? ЗАШТО само за ИТС линије које Ласта превози ПЉАЧКАТЕ људе перонским картама, зашто те људе дискриминишете ?

  Anonymous objavljeno
  Sergej 36 poena

  Radoslave eto recite i vi da nije istina to što beogradska vlast govori da je ulazak na perone Laste bio besplatan uz mesečnu BusPlus, već da je morala da se kupi i mesečna peronska, uz mesečnu BusPlus, jedino tako smo mogli ulaziti na perone. A od sada će verovatno morati od sledećeg meseca da se kupuje i mesecna Basova peronska, ako ne budu uveli da opet svi plaćaju ulaz svaki put na perone kao da mi nismo na teritoriji Beograda, plaćamo ulaz na perone kao da putujemo medjugradskim prevozom. To nema nigde u svetu, ova tortura zasebnim sistemom prevoza unutar teritorije jednog grada, to nema nigde u svetu!

  I onda izadje Vesic i Gradonacelnik i objave tamo u vestima da 1.500 000 ljudi sluša kako su eto oni Bgd vlasti obezbedili PRIGRADJANIMA besplatan ulaz na perone. Ajde administratori molim vas pitajte ih kako je to 250 dinara mesečno plaćati peronsku markicu besplatno, od kud je to besplatno molim Vas?

  Sergej objavljeno
  ×

  Prijava