Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Поново се успоставља аутобуско стајалиште Господарска механа од 23.02.2018.

0

Почев од петка 23.02.2018. године, поново ће бити успостављено аутобуско стајалиште „Господарска механа“ у Булевару војводе Мишића, у смеру ка центру града.

На захтев грађана Сењака из зоне улица Дринићка, Милована Глишића и Булвара војводе Мишића, да им се омогући поновно коришћење стајалишта на аутобуским линијама ЈЛПП-а на потезу од саобраћајне петље „Радничка“ до Улице Руска, Секретаријат за јавни превоз је израдио техничку документацију и определио нову позицију аутобуског стајалишта „Господaрска механа“ на којој је могуће безбедно заустављање возила ЈЛПП-а, као и вођење и прихват путника.

У склопу радова који су извршени на уређењу саобраћајних површина, изграђен је нови стајалишни плато дужине 40 метара, у висини постојеће трамвајске окретнице „Господарска механа“, као и прилазне стазе према улицама Милована Глишића и Руска. Све пешачке саобраћајне површине су повезане прилазним рампама, при чему ће део стазе према ул. Руска користити трамвајске линије ЈЛПП-а као привремено стјалиште у случају режимских измена.

Такође, у Булевару војводе Мишић у зони новоуспостављеног стајалишта биће продужена постојећа жута трака за око 120 метара. На стајалишту је у склопу радова постављена и нова надстрешница.

Вредност изведених радова износи: 1.800.000,00 динара.

Ново стајалиште „Господарска механа“ ће користити редовне линије ЈЛПП-а бр: 23, 37, 51, 52, 53, 55, 56, 56L, 58, 88, ноћне линије бр: 37N, 51N, 56N, 511N, као и Е-линија ознаке Е2.

Izvor: bgprevoz.rs

busevi.com objavljeno
  Milica (anonymous)

  Cemu opet ova stanica kada niko ni ne ulazi, ni ne izlazi iz busa na njoj? Samo da se gubi vreme da bus staje i krece… tatalno bespotrebno… / nije dzabe bila ukunuta.

  Milica objavljeno
   ×

   Prijava