Предлог за продужење линија 18 и 29 до новог туристичког термнала | busevi.com

Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Предлог за продужење линија 18 и 29 до новог туристичког термнала

0
С.П. (anonymous)

Надам се да ће овај предлог који је упућен на много адреса заживети, предлажем да се линије 18 и 29 продуже за једну станицу, тј неких 700метара и уместо на досадашњој окретници окрећу на окретници аутобуса 38л код новог туристичког терминала.

Ово продужење би олакшало приступ терминалу, олакшало трансфер путника, као и спојило линију 70 и поменуте две линје, и тиме житељима Насеља Степа Степановић, Медаковић и Браће Јерковић омогућило директну везу са аутопутрм и самим тим вишеструко скратло путовање до других делова града, пошто неће морати да користе пренатрпане петље на Душановцу и Аутокоманди. Сама инвестиције ће се вишеструко исплатити и довести до значајног смањења гужве у зони аутокоманде, Трга Ослобођења, Душановца, као и Плавог моста и Трошарине.

Надам се да ће овај предлог наћи подршку.

С.П. objavljeno

  15 answers

  С.П. (anonymous)

  Ovo bi resilo i saobracajnu vezu naselja Stepa Stepanovic sa Autoputem, i problem dolaska putnika do Turistickog terminala, ali i vezu okolnih naselja sa Autoputem. Definitivno bi grad osetio rasterecenje!!! A to je maksimalno 700 metara moderne saobracajnice.

  С.П. objavljeno
  Anonymous

  Ovo nije predlog za produzenje u nedogled, vec za nekih 700 metara, a naravno da se ovim produzenjem otvara mogucnost za nekoliko novih linija koje bi tuda  spajale delove grada koji su sada nespojeni!

  Anonymous objavljeno
  brainiac 128 poena

  Zex, u ovom slučaju potpuno mašiš temu. 18 i 29 su manje ili više dugačke linije, međutim dodatnih 700m zaista nije nikakav problem. Ti bi za 700m uveo novu liniju? Pa ko bi to od nadležnih prihvatio?

  brainiac objavljeno
  zex (anonymous)

  Ja sam pre da se uvedu nove linije a ne proširuju stare, ako se šire stare samo budu pteopterećene kao sto smo viđali par puta do sada.

  zex objavljeno
  Anonymous

  Ovo bi trebalo proslediti dalje!!! Super je inicijativa!!! Ako to bude, ne samo putnicima, nego i nama iz donjeg dela MMLuga ce biti bolje!!!

  Anonymous objavljeno
  Anonymous

  Iskreno se nadam da ce ovo uskoro biti! Isli smo na more, mislili da je daleko, zapravo sam terminal je na super mestu, bus cim krene odmah je van grada i krenuo si…

  Anonymous objavljeno
  Anonymous

  Ovo bi svima znacilo, pa i nama koji kolima idemo, lako i brzo bi dolazili do autoputa i sa njega silazili, nebi pravili dodatnu guzvu.

  Anonymous objavljeno
  Anonymous

  Dobar predlog, to bi bila odlicna stvar za sve, a resio bi se i problem depoa trola! A mogla bi odatle preko stepe da se pusti i trola do banjice!!! Ili eko bus.

  Anonymous objavljeno
  Nova poruka…
  Dodaj fotografiju dodaj link fotografije