Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Свакодневно дуже задржавање возила линије 49 на стајалишту ”Генерала Штефаника” (#2722)

0

Поштовани,

Већ дуже ме нервира ова појава, а сада нисам била лења па сам изашла из свог возила да видим о чему се ради, па сам и сликала све.

Наиме, возач 49 на  станици #2722 ”Генерала Штефаника” прави дуже задржавање на сред улице. Уместо да прави паузу на окретници, возач заустави возило на сред улице, укључи сва 4 светла или само један мигавац и сврати у продавницу која се налази уз саму станицу.

Данас сам изашла из свог возила и затекла га како пије кафу у продавници. Када су га обавестили да га тражим и зашто га тражим рекао је да га ”боли к_ _ _ _”.

Проблем је што је одмах изнад станице и аутобуса са десне стране улица и сваки пут стрепим кад обилазим аутобус јер он заклања улицу. Стрепим да ли ће ме неко ударити са десне стране док ја заобилазим аутобус преко пуне линије. Раније сам чекала да се аутобус укључи у саобраћај и чекала и чекала не знајући да возач није у аутобусу.
Аутобус стоји дуго након што путници изађу на сред улице где се улива улица са десне стране и где је пуна линија. То је потпуно небезбедно за нас који идемо том страном, иза аутобуса.

Ово предуго траје и постало је већ свакодневница. Молим Вас да проблем решите са Вашим запосленим, јер ћу се обратити и осталим надлежним за саобраћај у граду.

Хвала унапред на разумевању!

busevi.com objavljeno
    ×

    Prijava