Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Autobus na liniji 860 se ne zaustavlja na stanici “Ostruznica 1”

0

Postovani,

Obracam Vam se u nadi da cete reagovati na ovu prijavu jer ne znam na kom drugom mestu ovo mogu prijaviti.

Danas, 23.05.2018. sam cekao autobus na stanici “Ostruznica 1”. Video sam da nailazi autobus na liniji 860 i spremio se da udjem u taj autobus. Autobus je nailazio velikom brzinom i bilo je i vise nego ocigledno da se nece zaustaviti. Tako se i dogodilo, vozac je samo prosao stajaliste iako je sa mnom na stanici bio jos jedan covek. Sve se dogodilo u 09:55h u smeru ka gradu, turisticki autobus prevoznika “Strela”. Doticni vozac ne samo da nije stao na stanici nego mi je jos pokazao nesto rukom. Nisam siguran dal mi je pokazao srednji prst ili nesto tipa “sipak, neces uci” ali znam da sam revoltiran tim postupkom. Nikada nisam video takav bezobrazluk i nikada nisam doziveo toliko ponizenje. Zaista ne shvatam kako se neko usudjuje da uradi tako nesto? Imam 17 godina, pohadjam drugu godinu srednje skole ali bez obzira na sve to imam uplacenu mesecnu kartu i potpuno pravo da se vozim svim linijama koje saobracaju u zoni 1 i zoni 2. Da li sam kao neko ko placa redovno svoju kartu duzan da trpim takvo ponizenje od jednog vozaca autobusa? Ja sam taj koji je njemu trebao da pokaze srednji prst ali sam vaspitan i znam koliko je to nekulturno i bezobrazno, narocito u ovom slucaju. Ocekujem da ce gospodin biti kaznjen na neki nacin za ovo sto je uradio jer je van svake pameti da se ovako ophodi prema nekome, narocito prema maloletnom licu. Da se ne zaustavi na stanici i jos da ima hrabrosti da mi ono pokaze? Nadam se da ima pravde i da ce vozac biti adekvatno kaznjen. Ako u vozilu kojim je upravljao postoje kamere (a trebalo bi), mislim da ce biti lako da se potvrde moji navodi. Autobus je toliko brzo projurio da nisam uspeo da vidim tablice i garazni broj vozila.

busevi.com objavljeno

  Best answer

  busevi.com 665 poena

  Stajalište “Ostružnica 1” (#932, #1967) registrovano je za autobusku liniju broj 860. Nažalost, kako bi smo mi mogli da nadležnima dostavimo prijavu, koja bi bila prihvaćena, neophodno je navesti garažni ili registarski broj vozila. Prijava se može dostaviti preko odgovarajuće forme na sajtu “Prijava na rad voznog osoblja”, ukoliko se ponovo primeti data nepravilnost.

  Za nepoštovanje svih predviđenih elemenata rada linije 860B, odnosno ne zaustavljanje na stajalištu “Ostružnica 1” već je evidentirana prijava i biće izvršena kontrola od strane nadležne službe za kontrolu saobraćaja, a obratiće se pažnja i na ostale linije koje koriste dato stajalište.

  busevi.com objavljeno
   ×

   Prijava