Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Bučni autobusi, kao traktori, na liniji 36 bude stanare

0

Pored naseg solitera sa 300 stanovnika prolazi linija 36. Ulica Dragana Mancea je strma, i kada bus ide uzbrdo prozvodi nepodnosljivu buku, i probudi pola stanara u 6 ujutro, i tako ceo dan. U retkim prilikama kada su ukljucili kvalitetniji autobus, skoro da se nije ni cuo. Kome da prosledimo zahtev da se samo takvi tihi autobusi koriste na liniji 36? Mozda bi i neki minibus bio odlicno resenje posto su veliki busevi ionako uvek prazni, ili sa najvise 2-5 putnika.

busevi.com objavljeno

  5 answers

  Kiza No Sleep 202 poena

  S’ obzirom da ovu liniju odrzava Pogon Kosmaj (drugi najgori u gradu posle Zemuna), ne znam sta ocekujes ?
  Sve novi da voze, i da tim bude privilegovana linija u odnosu na druge ?

  Provozaj se malo potezima 300 & 400, pa da vidis sta su pravi problemi. Nedolazak po pola sata na nehumanim uslovima i kasnjenje bez alternative.

  Ja kapiram da se svako bori za svoju liniju, ali bez privatnika po meni Kosmaju nema spasa. Ima dobrih starijih vozila ali samo nekoliko, vecina se kvare 2x na dan.

  Kiza No Sleep objavljeno
   Neca3333 (anonymous)

   Dolaskom 5 novih buseva na potez 300, svaka linija ima bar jedan novi bus, samo nije fer što 302 ima čak 4 nova autobusa, a 307 samo 1 i još na 302 ima 2-3 connecta u kojima radi klima.

   Neca3333 objavljeno
    odgovor za Anonymous objavljeno 09/08/2017 (anonymous)

    Oni gradjani koji se organizuju i bune, imaju neku sansu da nesto ucine, a oni koji samo sede i cekaju, govreci “pa milion ljudi se vozi krsevima” nece nikad docekati bolji bus. Samo oni koji se bore.

    odgovor za Anonymous objavljeno 09/08/2017 objavljeno
     Рипањац 405 (anonymous)

     Тако је!

     Што се потеза 400 тиче ово се посебно односи на линију 405, е сад не знам да ли на потезу 300 постоји нека линија без и једног новог возила. Ваљало би ангажовати и још један нови на 407, постојећи није довољан, а уме често и да изостане.

     Рипањац 405 objavljeno
      Anonymous

      Ne vozim se tom linijom niti znam kuda vozi ali ova zalba zvuci neverovatno smešno. Svakodnevno se milion putnika vozi u krntijama kakve opisujete, na skoro svim linijama i svi bi oni voleli da se voze u lepim, tihim, novim i klimatizovanim busevima.

      Anonymous objavljeno
       ×

       Prijava