Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Copy / paste , desni klik misa , skrolovanje

0
sole 467 poena

Omogucite registrovanim korisnicima:

1) opciju cite copy / paste da mogu da postavljaju linkove i sa drugih sajtova , a ujedno i da se postavljanje linkova sa drugih tema na sajtu olaksa. Jedva se snadjoh sa ovim novim nacinom linkovanja kada sam ga postavljao prilikom pisanja odgovora na poruku.

2) opcija desnog klika misa omogucava lakse pisanje poruka i pregled vise tema istovremeno , posebno ako sa jedne teme hocu da prenesem drugu deo , uz dodatak sopstvenog komentara.

3) Omogucite skrolovanje i sa strelicama na tastaturi , to umnogome olaksava posao , pogotovu ako se radi preko lap topa bez misa.

sole objavljeno
  busevi.com 695 poena

  Izvinjavamo se na kašnjenju odgovora – previše obaveza ovih dana. Biće omogućeno za aktivne registrovane korisnike, samo da završimo sa optimizacijom.

  Kada je reč o predlozima za linije/stajališta oni će biti posebno izdvojeni (aktivni na javnoj raspravi), a takođe, moći će i da se vide predlozi koji su dostavljeni na razmatranje (isto posebno izdvojeni), pa da ih zajedno pregledamo pre stavljanja na javnu raspravu.

  P.S. Vidim da ste se snašli, menjaćemo i tu opciju da bude lakše (nešto je već promenjeno).

  Skrolovanje sa tasterima kod nas funkcioniše (provereno u pretraživačima “Google Chrome”, “Mozilla Firefox”, “Safari”. Ako možete informaciju u kom pretraživaču se dešava problem da dodatno proverimo.

  busevi.com objavljeno
   ×

   Prijava