Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Da li je aktivno stajalište “Ostružnica 1” ?

0

Poštovani,

zanima me da li autobusi koji idu za Obrenovac, Barič, Umku, Moštanicu , a staju na stajajalištu Osružnica 1, tu stanicu i dalje koristite, ili je došlo do nekih izmena, pošto sam imala situaciju u ponedeljak veče da mi je vozac na liniji 860b rekao da autobusi, sem 860, ne staju na stanici Ostružnica 1 već petnestak dana, da to piše na sajtu.

Aparat bus plusa, je pokazivao da je sledeća stanica Ostružnica 1, al on reče da će to tako još biti dok oni ne nadju vremena da to promene.

Sad sam proverila sva stajališta i na sajtu, i nigde nema da je ukinuto to stajalište.

Pa me zanima da li ni sajt nije ažuriran ili je to bila neka “šala” vozača.

Hvala.

busevi.com objavljeno

  Best answer

  busevi.com 696 poena

  Dobili smo potvrdu od strane nadležnih iz Sekretarijata za javni prevoz grada Beograda da su stanice “Ostružnica 1” (#932, #1967) i “Ostružnica 2” (#963, #1982) registrovane za autobusku liniju broj “860B” (Beograd · Mala Moštanica · Industrijska zona Barič), dakle, ista nisu ukinuta za predmetnu liniju.

  Provera rada i poštovanja svih predviđenih elemenata linije je u toku. Ukoliko primetite i dalje problem sa nezaustavljanjem na registrovanim stanicama molimo Vas da prijavu dostavite preko forme “Prijava na rad voznog osoblja”.

  busevi.com objavljeno

   7 answers

   busevi.com 696 poena

   Poštovani,

   Prosleđena je prijava nadležnima pri Sekretarijatu za javni prevoz grada Beograda (17.05.2018) (interni broj dopisa: 0184490). Odmah po dobijanju odgovora isti će biti objavljen ovde.

   busevi.com objavljeno
    Anonymous

    Postovani,

    da li imamo odgovor na pitanje da li autobusi na liniji 860b staju na stajalistima Ostruznica 1 i Ostruznica 2. Situacija se ponavlja sa polaskom sa Zeleznicke stanice u 16:45h. Vozač tvrdi da tu više ne staje, a validator govori suprotno i nigde nema obaveštenja o promeni stajalista. Prevoznik Strela Ub…

    Anonymous objavljeno
     Anonymous

     Poštovani,

     Sinoć sam ponovo imala situacju kao u ponedeljak, na istom polasku, 20:45 sa Železničke stanica, sa istim vozačem od koji tvrdi da autobus na liniji 860b ne staje na stajalištu Ostružnica 1.

     Pozdrav.

     Anonymous objavljeno
      busevi.com 696 poena

      Zahvaljujemo Vam se na dopuni prijave. U toku sutrašnjeg dana (17.05.2018) kontaktiraćemo nadležnu kontrolu saobraćaja kako bi se sprovela kontrola.

      busevi.com objavljeno
       Anonymous

       Postovanje veceras 16.05. 2018 autobus 860B koji krece sa zelezniceke stanice u 20:45 takodje nije hteo da stane na stajalistu u Ostruznici kao ni u Pecanima. Autobus je bio STRELA UB. Isto se dogodilo i pre neko vece. U pitanju je isti vozac. Na moje pitanje kako ne staje kada validator govori stajalista on je rekao da MOZE DA UGASI VALIDATOR. MOLIM ODGOVOR. SARCEVIC BILJANA.

       Anonymous objavljeno
        Ana (anonymous)

        Poštovani,

        da li autobusi 860b staju na stajalištu Ostružnica 2? Na sajtu je navedeno kao stajalište, ali vozač autobusa je rekao da je ukinuto pre 15 dana, i da autobusi na toj liniji ne staju više tu. Hvala unapred na odgovoru.

        Ana objavljeno
         busevi.com 696 poena

         Poštovana,

         Stajalište “Ostružnica 1” (#932, #1967) zvanično je registrovano za linije: 860, 860A, 860B, 860M, 860S, 861A i trenutno nisu evidentirane izmene.

         Ukoliko ponovo primetite problem (nezaustavljanje na predviđenom stajalištu) molimo Vas da to navedete ovde, kako bi smo izvršili dodatnu proveru i prosledili prijavu nadležnima. Potrebni podaci kod prijave su: broj linije, datum, približno vreme, smer kretanja.

         busevi.com objavljeno
          ×

          Prijava