Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Da li je došlo do izmene u redu vožnje za liniju broj 704 ? (03.2018)

0

Da li je izmenjen red vožnje za liniju 704, i ako jeste, potrebno je staviti nove tablice sa polascima na početni terminus. Naime, polazak u 07.57 radnim danom se ne ostvaruje mesecima unazad. Verovatno je ukinut iz nekog razloga. Prijavljivano je tridesetak puta do sada inspekciji i direkciji i oni ne znaju šta se dešava s tim polaskom, te je pretpostavka da je GSP ukinuo taj polazak na liniji 704. Molim vas, izmenite red vožnje na sajtu jer unosi zabunu i ljudi čekaju bezveze polazak koji ne postoji.

busevi.com objavljeno

  Best answer

  busevi.com 689 poena

  Trenutno nije došlo do izmene u redu vožnje za autobusku liniju broj “704” i na snazi je red vožnje koji važi od 01.01.2018., a koji je dostupan na sajtu, odnosno polazak u 07:57h sa terminusa “Zemun Polje” nije brisan iz reda vožnje.

  Nažalost tehnički problemi u Saobraćajnom pogonu “Zemun” su svakodnevni i postoji više prijava koje se odnose na realizaciju polazaka, kako na liniji broj “704”, tako i na ostalim linijama na kojima saobraćaju vozila ovog saobraćajnog pogona. Stim u vezi procenat realizacije polazaka prema utvrđenom redu vožnje na liniji broj “704” je dosta nizak i iznosi 55% (mesec Februar 2018).

  Nadležni su upoznati sa problemom i nadamo se da će se uskoro preduzeti mere koje će značajnije uticati na poboljšanje kvaliteta prevozne usluge na problematičnim linijama.

  Sve prijave za nerealizovane polaske možete dostaviti putem odgovarajuće forme na sajtu.

  busevi.com objavljeno
   ×

   Prijava