Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Da li je moguće produženje linija 591, 592 do centra grada ?

0

Da li je ikako moguće produžiti linije 591 i 592 do centra grada, do lastine autobuske stanice Beograd AS, da bismo i mi imali vezu sa centrom kao sav normalan svet? Lazarevac i Mladenovac imaju direktnu vezu, a i Barajevo sa linijom 560E. Još 2 stanice, Sajam i Glavna železnička bi bile korisne.

busevi.com objavljeno

  Best answer

  busevi.com 662 poena

  Izmena trasa za autobuske linije broj “591”, “591A”, “592” trenutno nije planirana.

  Razmatranje i drugačija organizacija saobraćaja na datom potezu može se očekivati tek po završetku radova na novoj Glavnoj autobuskoj stanici Beograd na Novom Beogradu. Radovi su počeli u martu 2018., a rok je 18 meseci za završetak radova. Nova autobuska stanica Beograd opsluživaće kako linije međumesnog i međunarodnog saobraćaja, tako i linije tzv. “prigradskog” prevoza.

  busevi.com objavljeno

   2 answers

   Karlo Polak (anonymous)

   Sva predgrađa i cela Srbija treba u toku ove godine da izgubi vezu sa centrom, sa svojim istotijkim, obrazovnim, administrativnim, turističkim i kulturnim centrom. Takav je zvaničan plan, niko da organizuje pobunu.

   Karlo Polak objavljeno
    Anonymous

    Da li se može bar uvesti ekspres linija koja bi išla do tog terminusa, kao što i Barajevo ima 560E? Ako se drugi autobusi već okreću tu, ne razumem zašto su ovi izuzetak i ne mogu se preusmeriti.

    Anonymous objavljeno
     ×

     Prijava