Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Da li minibus sa linije A1 staje kod Glavne železničke stanice Beograd i gde tačno staje na ovom stajalištu ? Kako rezervisati mesto u autobusu na liniji A1 ?

0
Arhiva 1.18K poena

Poštovani, na Vašem sajtu sam videla da postoji linija “A1” do aerodroma “Nikola Tesla”, i da se radi o mini busevima. Da li mi možete potvrditi, da li bus staje kod Glavne železnicke stanice pri odlasku do aerodroma? Da li postoji neki broj telefona preko koga se mogu rezervisati mesta? Pošto nisam iz Beograda, a imam za par dana rani jutarnji let, volela bih da na neki način osiguram mesto u autobusu.

Arhiva objavljeno

  Best answer

  Arhiva 1.18K poena

  Autobus na liniji “A1” (Trg Slavija – aerodrom “Nikola Tesla”) staje kod Glavne železničke stanice Beograd, stanica se nalazi u Savskoj ulici. Autobus staje odmah po skretanju iz Nemanjine ulice, odnosno malo pre redovnog stajališta autobuskih (ne tramvajskih) linija koje staju na stajalištu “Glavna železnička stanica”. Lokacija stajališta “Glavna železnička stanica” na mapi.

  Pošto se radi o redovnoj gradskoj liniji nije potrebno da obavljate rezervaciju mesta. Imajte u vidu da na ovoj liniji ne važe karte kupljene na kiosku, nego samo karte kupljene kod vozača.

  Arhiva objavljeno
   ×

   Prijava