Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Daljinari linija /dopuna/

0
sole 467 poena

Obzirom da su postavljeni samo daljinari za autobuske linije nekadašnjeg ITS 1 sistema (fali za par linija) , dostavljam sređene daljinare za tramvajske linije i EKO 1. Čim sredim za trolebuske linije , dostavljam. Kako za većinu linija nekadašnjeg ITS 1 sistema imam u kompjuteru , nije problem da prilagodim za sajt , tako da će i to biti brzo gotovo.

Za Lastine linije (nekadašnji ITS 2) ću izrađivati kako budem imao pristup podatcima i vremena. Ukoliko neko ima informaciju vezano za Lastine linije , neka mi ovde kaže način na koji može da mi ih dostavi ili link gde mogu da ih nađem , obzirom na to da ću za njihovu izradu morati da koristim podatke sa više mesta. Ukoliko je nekome potrebno da se izradi daljinar za neku od Lastinih linija , neka kaže , kako bih mogao da ih prve izradim. Takođe , tamo gde Lasta ne održava liniju (liniju u celosti održava neki drugi prevoznik ili Lasta deli liniju sa još nekim prevoznikom) , bilo bi dobro da mi se i ti podatci dostave , pa da ih unesem.

Takođe , biće izrađeni i daljinari za minibus linije (E linije i A1 liniju). Čini mi se da za njih nikada nisu postojali podatci.

Za sada toliko.

sole objavljeno
  busevi.com 696 poena

  Hvala Vam na dostavljenim podacima. Daljinari nisu dodati za sve linije jer ima grešaka koje treba ispraviti (kod stajališta promenjen i sl.), biće objavljeno narednih dana, uz ove podatke koje ste Vi dostavili. Takođe, gledaćemo da sredimo i daljinare za tzv. “prigradske linije” (trenutno postoje spiskovi stajališta sa kodom stajališta), ali korisnicima su značajni i podaci iz daljinara.

  busevi.com objavljeno
   ×

   Prijava