Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Izgradnja puta između Rucke i Male Moštanice

0
sole 467 poena

Počela izgradnja puta koji će povezati naselja Rucku i Malu Moštanicu

Počela je dugo očekivana izgradnja puta koji će povezati naselja Mala Moštanica i Rucka. Kada radovi budu završeni, stanovnicima tih naselja bice olakšano putovanje.

Ono što je najbitnije, ovim radovima u kojima učestvuju opštine Čukarica i Obrenovac, novi put će zaobići jedno od najopasnijih klizišta u zemlji – Duboko.

Meštani dva naselja koja spajaju opštine Čukaricu i Obrenovac, Male Moštanice i Rucke, konačno će rešiti dugogodišnji problem. Naime, zahvaljujuci pre svega inicijativi gradjana, izgradnjom lokalnog puta rešiće se dugogodišnji problem jer će biti izgradjena okretnica GSP-ovih autobusa .

Izgradnja puta između Male Moštanice iz Rucke značiće mnogo građanima jer će ovo biti jedini alternativni put za Obrenovac i Umku ukoliko dođe do poplava.

Izgradnjom puta kojim prolazi autobus na skoro uvedenoj liniji 553, sugrađani će imati priliku da po tri puta nižoj ceni plaćaju gradski prevoz, ističe. On dodaje da se na ovom primeru vidi kako dve susedne opštine Čukarica i Obrenovac brinu o stanovnicima okolnih naselja.

Samo na nekoliko stotina metara odavde kroz ovu šumu kroz koju će biti probijen jedan lep i moderan put sredstvima opštine Čukarica mi ćemo doći do našeg naselja Mala Moštanica. Na taj način ćemo dobiti alternativnu saobraćajnicu preko dubokog, koje je najveće klizište. Često je u saobraćajnom smislu predstavljalo problem i zbog zimskih dana i eventualnih saobraćajnih nesreća- rekao je predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković.

Srđan Kolarić, predsednik opštine Čukarica kaže: To je deonica od oko 700 metara, gde ćemo spojiti ova dva naselja. Biće u profilu od 5 metara asfaltnog puta, dvosmerna ulica koja će pomoći i građanima Male Moštanice i Rucke da lakše dođu do dve opštine. Nastavljamo i dalje sa svim aktivnostima, gledamo da što više uradimo za sve građane Čukarice. Nije nam bitan samo centralni deo, brinemo i o rubnim naseljima – ističe Kolarić.

Pred opštinama Čukarica i Obrenovac  je mnogo zajedničkih projekata u cilju boljeg života građana. Medjutim, uređenje rečnih vodotokova biće jedan od prioriteta u narednom periodu.

izvor: studio B

sole objavljeno

  2 answers

  igor89 34 poena

  View post on imgur.com

  Neki moj predlog produzenja.

  igor89 objavljeno
   igor89 34 poena

   Вероватно ће и бити продужетка постојеће 553 до Мале Моштанице.

   igor89 objavljeno
    ×

    Prijava