Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika.

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Izmena na linijama broj: 3L, 3A zbog radova na deonici od Topčiderske pozornice do terminusa Kneževac (Faza 2) (od 22.06.2017)


Radovi produženi


Od 10.07.2017. primenjuje se novi red vožnje na privremenim linijama broj 3L, 3A (Podaci su ažurirani)

U sklopu radova na tramvajskoj kontaktnoj mreži na deonici od Topčiderske pozornice do terminusa Kneževac, a po završetku radova u okviru I – faze do stare okretnice Topčider, koje izvodi OJ „Elektrograđevinska operativa“, u periodu od četvrtka 22.06. (od prvih jutarnjih polazaka) do 30.06.2017. godine (radovi produženi do 25.07.2017), menja se režim rada linija JGP-a, na sledeći način:

Na liniji 3A će raditi:

– 4 vozila radnim danom (po 2 vozila SP „Novi Beograd“ i SP „Zemun“) i
– 3 vozila subotom i nedeljom (2 vozila SP Zemun“ i 1 vozila SP „Novi Beograd“).

Uspostavljaju se stajališta za autobusku liniju 3A u visini postojećih tramvajskih stajališta: „Topčiderski park”, „Železnička stanica Topčider”, „Patrijarha Pavla”, „Rasadnik”, „Košutnjak”, „Vareška”, „Rakovica”, „Miška Kranjca” i „Slavka Rodića” u oba smera.

Administrator objavljeno

  27 answers

  MIlan (anonymous)

  Skoro svakog dana tramvaj krene ranije ili ne dodje. Naravno onda se ceka po 15 minuta na sledeci. Pokusavam ali ne mogu da razumem zasto ne ugasite tramvaj i ubacite bus do zeleznicke stanice. Putujem sat vremena od knezevca do sajma a ranije mi trebalo 17 minuta tramvajem. Cak i da se ovo sve popravi na zimus ce opet nesto faliti jer zimi tramvaji ne idu.

  Da li je to u redu. Ja mislim da nije.

  Hvala.

  MIlan objavljeno
   Administrator 587 poena

   Poštovani,

   Radovi su trebalo da budu gotovi 01.09.2017., prema informacijama koje smo ranije dobili od strane nadležnih, to se nije desilo i status ove izmene je opet promenjen u “radovi produženi do daljnjeg”. Pokušaćemo da dobijemo precizniji odgovor od strane nadležnih.

   Administrator objavljeno
    Gsp putnik (anonymous)

    Poštovani da li možete da pošaljete neki dopis nadležnima o kakvim radovima je reč kada je kompletna kontaktna mreža zamenjena pre više od 10 dana. Nikakvih radova nema već danima.

    Gsp putnik objavljeno
     Administrator 587 poena

     Nažalost nema zvanične informacije o roku za završetak radova. Izmena ostaje na snazi do daljnjeg.

     Administrator objavljeno
      Anonymous

      Do kada su radovi produženi?

      Anonymous objavljeno
       Gsp putnik (anonymous)

       Juče sam išao do Kneževca, i video sam da je kompletna kontaktna mreža zamenjena, čak i na okretnici u Kneževcu. Šta se sada čeka to samo znaju iz direkcije za saobraćaj i niko više. Uveče se super uklapa npr predzadnji i zadnji tramvaj sa Tašmajdana, čim tramvaj stigne u Topčider, autobus kreće istog momenta. Dok se preko dana dešava da stoje 3 autobusa u Topčideru, a ni jedan u Kneževcu pa se tako čeka i više od 20 minuta.

       Gsp putnik objavljeno
        BusPutnik 10 poena

        Ja ne znam, ali već neko vreme ne vidim bilo kakve radove. Kako bilo, može li se urgirati da autobusi voze, kao i ranije kada su duži prekidi u pitanju, do gl. žel. stanice? Posebno jer red vožnje zaista nije ili ne može biti usklađen, na presedanje se čeka i do 30 min, u Topčideru ne postoje stanice sa krovom za zaštitu od kiše i sunca, i sama stanica ka Kneževcu je tako postavljena da putnici moraju autobus da čekaju na kolovozu (ako treba fotografisaću sve ovo). To sve nije prihvatiljivo rešenje. Obraćao sam se Beokom servisu, ali nikakav odgovor nisam dobio.

        BusPutnik objavljeno
         Administrator 587 poena

         Dobili smo odgovor nadležnih, planirani rok za završetak radova je 01.09.2017.

         Dopuna: Radovi ponovo produženi.

         Administrator objavljeno
          Administrator 587 poena

          @BusPutnik nema načemu, dostavljamo dopis nadležnima u ponedeljak. Pokušaćemo i da saznamo tačan ili bar približan rok za završetak radova, sobzirom da postoji mnogo neproverenih informacija.

          Administrator objavljeno
           BusPutnik 10 poena

           @Administrator Hvala, znam da ste i ranije izlazili u sutret korisnicima sajta.

           Samo mala ispravka, trenutno radi autobus 3A (Kneževac – žel. st. Topčider) a ne 3L kako sam napisao, i 3L (Tašmajdan – žel. st. Topčider) skraćena linija tramvaja. Do Omladinskog stadiona ne saobraća zbog radova u Ruzveltovoj.

           BusPutnik objavljeno
            Nova poruka…
            Dodaj fotografiju dodaj link fotografije