Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika.

Izmena na linijama broj: 3L, 3A zbog radova na deonici od Topčiderske pozornice do terminusa Kneževac (Faza 2) (od 22.06.2017)


Radovi produženi do daljnjeg.


Od 10.07.2017. primenjuje se novi red vožnje na privremenim linijama broj 3L, 3A (Podaci su ažurirani)

U sklopu radova na tramvajskoj kontaktnoj mreži na deonici od Topčiderske pozornice do terminusa Kneževac, a po završetku radova u okviru I – faze do stare okretnice Topčider, koje izvodi OJ „Elektrograđevinska operativa“, u periodu od četvrtka 22.06. (od prvih jutarnjih polazaka) do 30.06.2017. godine (radovi produženi do 25.07.2017), menja se režim rada linija JGP-a, na sledeći način:

Na liniji 3A će raditi:

– 4 vozila radnim danom (po 2 vozila SP „Novi Beograd“ i SP „Zemun“) i
– 3 vozila subotom i nedeljom (2 vozila SP Zemun“ i 1 vozila SP „Novi Beograd“).

Uspostavljaju se stajališta za autobusku liniju 3A u visini postojećih tramvajskih stajališta: „Topčiderski park”, „Železnička stanica Topčider”, „Patrijarha Pavla”, „Rasadnik”, „Košutnjak”, „Vareška”, „Rakovica”, „Miška Kranjca” i „Slavka Rodića” u oba smera.

Administrator objavljeno

7 answers

Srba (anonymous)

Potrebno je uskladiti dolazak autobusa iz knezevca sa polaskom tramvaja iz topčidera ka tašmajdanu, u smeru ka gradu. Neretko se dešava da dođu dva autobusa iz kneževca i to sve treba smestiti u jedan (obično bez prikolice) tramvaj… ili prosto nek ide samo autobus.

Srba objavljeno
ivaj30 5 poena

Stvarno je potrebno uskladiti linije autobus i tramvaja, bespotrebno se čeka i pravi veća gužva. A moglo je i da ostane da ide sam autobus do železničke, jer ovo seljakanje očigledno samo šteti, samim čekanjem i pravljenjem veće gužve.

ivaj30 objavljeno
Anonymous

Polazak tramvaja nije usklađen sa dolaskom autobusa zato što red vožnje za tramvajsku liniju 3L praktično ne postoji odnosno iznosi 22 minuta. Ideja da bi tramvaj od Tašmajdana do Topčidera mogao da stigne za 22 minuta je bizarna, realno bi bilo 30 + 5 minuta za odmor. Osim toga ne postoji otpravnik ni na Tašmajdanu ni u Topčideru, vozači su prepušteni sami sebi, voze na “razmak” ili neki samo njima znani interval.

Anonymous objavljeno
ivaj30 5 poena

Mora se uvesti jos jedan tramvaj! Ne znam vec koji put polazak sa Topciderske okretnice se ne ostvaruje i gomila ljudi na kraju ceka tramvaj. Nek se uvede jos tramvaja! Sigurno ima tramvaja u garazi, buduci da linije 10 i 14 ne saobracaju, mogu se iskoristiti tramvaji sa tih (ili ostalih) linija, nehumano je sta se radi ljudima iz naselja koje pokriva tramvaj 3!

ivaj30 objavljeno
KorisnikJ (anonymous)

Gde ima smisla da poslesnji autobus kreće u 23:55, a poslednji tramvaj u 23:52? Valjda je cilj autobusa da nas dovede do tramvaja? Ovaj poslednji autobus služi samo da doveze do Topčiderske železničke stanice…

KorisnikJ objavljeno
Nova poruka…
Dodaj fotografiju dodaj link fotografije