Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika.

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Izmena na linijama broj 47, 48 zbog radova u Bulevaru Oslobođenja (od 25.05.2017)

sole 212 poena

Kakva je situacija na linijama 47 i 48? Danas sam prolazio Trošarinom i videh da je Bulevar Oslobođenja raskopan u smeru ka Autokomandi. Da li ima izmena na trasi ili su neka stajališta privremeno ukinuta / izmeštena?

sole objavljeno

  5 answers

  Stefan (anonymous)

  Trenutno autobusi na liniji 47 ne saobraćaju redovno. Autobus ide na približno 6 min, ali u proteklih pola sata je prošao samo jedan. Zna li neko šta se dešava?

  Stefan objavljeno
   nikola888 10 poena

   Svaki dan koristim ove dve linije i stajaliste “Crkva Svetog Vasilija Ostroskog” prema gradu ne postoji, već se linija nakon stajališta “Paunova” na Banjici prvi put zaustavlja na stajalištu “Mosorska”. Vozač mi je potvrdio.

   nikola888 objavljeno
    Administrator 587 poena

    Hvala Vam na dopuni informacija.

    Administrator objavljeno
     AcaDonhon93 6 poena

     Stanje je sledeće: Lično sam prolazio danas tuda i primetio sam da 47 i 48 skreću u Bulevar Oslobođenja, ali da je traka koja vodi u smeru ka Trošarini podeljena tako da jedna vodi ka Banjici, a druga vodi ka Autokomandi. Što se tiče stajališta, ne znam kakva je situacija, ali verovatno je da su paralelna sa stajalištima gde inače staju kada idu na Autokomandu.

     AcaDonhon93 objavljeno
      sole 212 poena

      Upravo čuh da je ukinuto stajalište Crkva Vasilija Ostroškog u smeru ka gradu , a i koliko sam mogao da primetim , dok sam prolazio , cela polovina ulice u smeru ka Autokomandi je raskopana.

      sole objavljeno
       Nova poruka…
       Dodaj fotografiju dodaj link fotografije