Izmena na liniji broj 38 zbog radova u ulici Milošev kladenac (od 24.05.2018) | busevi.com

Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Izmena na liniji broj 38 zbog radova u ulici Milošev kladenac (od 24.05.2018)

0

⚠ 

Dopuna (04.06.2018):

 • Zbog nemogućnosti prolaska vozila javnog prevoza sa linije br.38 ulicom Milošev kladenac (suprotno režimu predviđenom u saglasnosti Sekretarijata za javni prevoz), linija se do kraja radova u fazi III (22.07.2018.godine) skraćuje do Pogona „Kosmaj“.

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u ul. Milošev kladenac (smer ka Šumicama), koje izvodi JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ u periodu od četvrtka 24.05. do 22.07.2018. godine menja se režim rada linije JGP-a na sledeći način:

 • Linija saobraća skraćeno do Pogona “Kosmaj” u oba smera
 • Vozila sa linije 38, u smeru ka Šumicama, saobraćaće: Nikole Grulovića – Partizanska – Bulevar kralja Aleksandra – Ustanička – Šumice. Vozila u suprotnom smeru saobraćaće redovnom trasom.

Privremeno se ukidaju stajališta:

Smer A:

 • #2832 MILOŠEV KLADENAC
 • #2834 RISTIN POTOK
 • #2836 VINjAGE
 • #1572 MZ VML
 • #1574 VIZANTIJSKA ULICA
 • #1576 VELIKI MOKRI LUG

Smer B:

 • #1576 VELIKI MORI LUG
 • #1575 VIZANTIJSKA ULICA
 • #1573 MZ VML
 • #2837 VINjAGE
 • #2835 RISTIN POTOK
 • #2833 MILOŠEV KLADENAC
busevi.com objavljeno

  16 answers

  Maki (anonymous)

  Mnogo nas je i kupilo stan upravo zbog linije 38. Ovo sto mi pisemo, ocigledno se procita tek onako jer bi se u suprotnom nesto preduzelo. Mi smo svakako upozorili na situaciju kakva jeste i na posledice koje mogu da proizadju iz toga i u slucaju potrebe imamo dokaz o tome, kao i dokaz da se vi oglusujete o to. Za pocetak, postoji Zakon o slobodnom pristupu informacijama od javnog znacaja gde na zahteve morate da odgovarate i da objasnite ljudima koji je razlog  nepostojanja  mini linije dok traju radovi i pored vise upozorenja na realne opasnosti na putu, odnosno sta ste preduzeli povodom toga. Da niste pozivani da se od gradjana upoznate da linija ne ide kako pise na vasoj internet stranici, ne bi ni znali da treba da dopunite informaciju. VI STE TU ZBOG NAS, A NE MI ZBOG VAS.

  Maki objavljeno
   Vozac iz GSPa (anonymous)

   Pitam nadlezne zasto totalno ne ukinu liniju. Od kako je skracena njom se vise niko ne vozi jer na tom delu prakticno nema stanovnika. Turisticki putnici za Lastu se uplase kad vide prazan autobus pa vam sigurno tu nece uci. Pre ce ispesaciti 1000m do najblizeg stajalista 70ice ili doci kolima. Za radnike Pogona Kosmaj i Lasta vec imamo liniju 38L. Samo se bespotrebno trosi gorivo da bi se neko opravdao pred gradjanima da linija postoji a prakticno nema nikakvu svrhu jer putnici iz VMLa gornjeg i donjeg naselja ne mogu da se prebace do grada.

   Vozac iz GSPa objavljeno
    andja (anonymous)

    Sve sam pazljivo procitala i sve je apsolutno tacno. Nebezbedno i jako rizicno je u Milosevom Kladencu. Urgentno je intervenisati dok se nisu pojavile prve zrtve i pokriti ovaj deo grada sa redovnim i normalnim saobracajem. Hvala.

    andja objavljeno
     Zahvalna gradjanka (anonymous)

     Zamolila bih Vas u ime svih gradjana koji koriste bus na liniji 38 da se uvede privremeno mini bus 38 jer bus ionako saobraca svega na 40min. sto je dug period cekanja a sada mu je cak i skracena trasa. Kao sto su vec naveli gradjani ulica Milosev kladenac je jako rizicna za pesake, decu pogotovu iz razloga sto kroz nju saobraca ogroman broj teretnih vozila (kamiona, autobusa…) prakticno gradjani iz cele Kaludjerice kroz nju izlaze na auto-put a pri tom ima jako malo lezecih policajaca (od skoro uvedenih blizu Laste samo). Da napomenem da na opasnim krivinama I GDE JE NIZBRDICA VOZILA JURE NENORMANOM BRZINOM, tu nema lezecih policajaca u gornjem delu ulice… unapred zahvalna u ime gradjanja V.M.Luga.

     Zahvalna gradjanka objavljeno
      Vozac (anonymous)

      Licno sam prosao duz cele ulice Milosev kladenac i video da ne postoji ni jedan razlog zasto se autobus ne bi saobracao. Automobili i kamioni normalno prolaze u oba smera. Postoji jedno suzenje zbog cigle koju su postavili i ako je to razlog onda je to velika bruka GSP vozaca i njihovih sefova.

      Vozac objavljeno
       Nebojsa (anonymous)

       Molim vas, te izmene su se nesto oduzile, kao sto je neko ovde pomenuo bus je samo 1 dan saobracao kako valja. Pustite nam mini bus, ako autobus ne moze da saobraca. Valjda treba resavati stvari tako da putnici koji placaju karte za prevoz budu najmanje osteceni, a ne da im se onemogucava normalan prevoz. Najlakse je skratiti liniju ili je ukinuti. Molim vas potrudite se da nam se obezbedi prevoz kako je i saobracao pre ovih radova jer je to moguce. Ako se automobili normalno krecu u oba smera, ne vidim razlog da se ne pusti mini bus koji bi isto tako saobracao i svi problemi bi bili reseni.

       Nebojsa objavljeno
        Anonymous

        Od 24 maja samo je jedan dan i to tog dana ispostovan plan putanje. Od tada do sada bus vozi skraceno. Da se ovo desava u centru grada neko bi reagovao. Objasnjenje o vanrednom skracenju bez ikakvog obavestenja do kad ce biti je neprofesionalno. Kako smatrate da trebaju da zive ljudi iz 20 zgrada i okolnih kuca na ovoj trasi? Ko regulise saobracaj? Prolazi se u oba smera iako je samo jedan dozvoljen. Vozi se velikom brzinom, nema znakova ogranicenja brzine, a kao pesaci moramo 1000m da ispesacimo do najblizeg stajalista, po najvecoj prasini i pesku. Zar GSP ne moze da organizuje kombi vozilo kao za liniju 310 da moze da saobraca normalno u oba smera? Zaista je dosta nas razocarano odlukama koje direkcija donosi smatrajuci nas gradjanima drugog reda vrseci na ovaj nacin diskriminaciju. Od sada cemo se zaliti povereniku za zastitu gradjana a pozvacemo i TV ekipe, pa neka snimaju javasluk.

        Anonymous objavljeno
         MICA (anonymous)

         Zbog cega postoji red voznje ?!? Nigde nas ne obavestavaju o stvarnom , skracenom redu voznje.
         Nadam se da ce neko shvatiti da putnicima koji putuju dalje od Laste i te kako znaci trasa linije 38.
         Nemamo nista protiv izmenjene trase kada bi se red voznje postovao U ulici Milosev kladenac automobili se krecu u oba smera iako je zbog radova jednosmerna ulica. Ovako nam red voznje ostaje mrtvo slovo na papiru.

         Trebalo bi da se postuje red voznje na sajtu !

         MICA objavljeno
          Nova poruka…
          Dodaj fotografiju dodaj link fotografije