Izmene na linijama broj: 37, 50, 52, 89, E5 zbog radova u ulici Ace Joksimovića (od 19.06.2018) | busevi.com

Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Izmene na linijama broj: 37, 50, 52, 89, E5 zbog radova u ulici Ace Joksimovića (od 19.06.2018)

0

⚠🚧

Zbog izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Ace Joksimovića, na delu od Trgovačke ulice do ulice Ratka Mitrovića, doći će do izmene rada linija javnog prevoza.

Radovi će se izvoditi po fazama i to:

 • 1. faza – od ulice Spasovdanske do ulice Ratka Mitrovića u periodu od 19.06. – 15.07.2018.godine. Tokom izvođenja radova u ovoj fazi, vozila sa linija javnog prevoza broj: 37 50, 52, kao i minibus linije E5 saobraćaće ulicama Ratka Mitrovića, Spasovdanska i dalje redovnim trasama.
 • 2. faza – od ulice Trgovačke do ulice Spasovdanske u periodu od 16.07. – 31.07.2018.godine. Tokom izvođenja radova u ovoj fazi, vozila sa linija javnog prevoza broj: 37, 50, 52, 89 kao i minibus linije E5 saobraćaće ulicama Ratka Mitrovića, Đorđa Ognjanovića i dalje redovnim trasama.

Privremeno se ukidaju stajališta:

 • „Žarkovo“, u smeru ka periferiji
 • „Ace Joksimovića“, u oba smera
 • „Ratka Mitrovića“, u smeru ka gradu

Na izmenjenim delovima trasa, vozila će koristiti postojeća stajališta linija JGP-a.

Tokom izvođenja radova u fazi 2 uspostavlja se stajalište „Krajiških brigada“ u ulici Đorđa Ognjanovića u smeru prema ulici Ratka Mitrovića, na lokaciji koja se nalazi ispred objekta sa kućnim brojem 27, 15 metara ispred pešačkog prelaza u zoni raskrsnice sa ulicom Krajiških brigada.

busevi.com objavljeno

  6 answers

  Sloba (anonymous)

  Nema sanse da obnovu Ace Joksimovica zavrse do kraja jula. Prosla oluja im je u delu od potoka posle skole Ljuba Nenadovic do Ratka Mitrovica napravila takvu vododerinu i odnela je trup ulice ispod asfalta koji je skinut, tako da su sada zapoceli u tom delu skidanje celokupnog trupa puta, tako da ja ne ocekujem zavrsetak radova do prvog septembra.

  Sloba objavljeno
   Sveta (anonymous)

   Još jedan glas za to da neka od linija ostane na trenutnoj trasi pored Doma zdravlja. Značilo bi puno i onima koji idu ka Domu zdravlja a i onima koji idu ka gradu ili ka Vidikovcu. Moj predlog je da to bude ili 37 ili 50.

   Sveta objavljeno
    Cile (anonymous)

    Moze li linija 37 ili 52 da ostane na putanji ul.Spasovdanske? Mnogo starih lica dolazi u Dom zdravlja autobusom i time bi se olakšalo njihov dolazak jer ne bi morali da presedaju i čekaju 89 zbog 1 stanice. Malo je tesko starim licima da se popnu uz brdo da bi stigli do Doma zdravlja. Samim time biste omogućili direktnu liniju sa Banovog brda bez presedanja. Iako izgleda kao malo brdasce verujete da nije lako roditeljima sa malom decom i starim licima da stignu do lekara. Povezali bi i vrtić Kosutu i olaksali put malisanima koji dolaze iz donjeg dela Zarkova.  Mislimo da je izvodljivo jer se sad pokazalo kao idealno resenje dok traje rekonstrukcija Ace Joksimovica. Hvala unapred.

    Cile objavljeno
     Anonymous

     Kada rade samo zamenu asfalta, zašto onda druga faza traje 15 dana, a radi se svega 50ak metara ulice, od Trgovačke do Spasovdanske?!

     Anonymous objavljeno
      sole 426 poena

      Radi se samo zamena asfalta , ne i proširenje postojeće raskrsnice.

      sole objavljeno
       Anonymous

       Valjda ce rešiti usko grlo, na ulasku u Ace Joksimovića iz Trgovačke, kod Vera. Da se napravi još jedna traka iz Trgovačke, i sredi raskrsnica-ukrštanje Repiske, Spasovdanske i Ace Joksimovića.

       Anonymous objavljeno
        Nova poruka…
        Dodaj fotografiju dodaj link fotografije