Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Izmeštanje “Lastine” stanice Beograd – Zna li se odakle će od sada polaziti avalske linije 400 poteza koje “Lasta” održava

0
Anonymous

Peroni na Lastinoj stanici su već raskopani, pitanje je dana kad će biti sadašnja stanica “Laste” stavljena van funkcije, zna li se odakle će polaziti linije avalskog poteza 400 koje Lasta održava?

Da li će nas od sada još više izmaltretirati kada nas budu ostavljali na okretnici Banjica, pa onda umesto da se kući vraćam  prolaskom u 14:15h linija 470, kao do sada, jer sam do sada mogao da stignem od firme do Palate pravde za taj pokazak, a zamislite ako budem morao prvo ici od centra do Banjice II, onda ću iz firme izlaziti u 14h, a kući se vraćati polaskom u 15:15, znači da cu jos sat vremena kasnije stizati kući, SVAKA IM ČAST AKO TAKO NESTO URADE.

Anonymous objavljeno

  Best answer

  busevi.com 696 poena

  Objavljen je planirani raspored izmeštanja linija sa Lastine stanice na Glavnu autobusku stanicu Beograd.

  Link: Izmeštanje linija sa autobuske stanice “Lasta” na Glavnu autobusku stanicu Beograd – Planirani raspored izmeštanja linija

  busevi.com objavljeno
  Anonymous

  Da, objavljen je link, samo što u tom linku ne stoji ništa za linije ITS koje saobracaju avalskim putem, oni kada pomenu Mladenovac i Sopot onda uvek misle samo na linjie koje saobraćaju autoputem za Mladenovac i Sopot. A sta je sa avalskim potezom, sta će biti sa linijama 470, 474, 451, 491?

  Polasci za Mladenovac i Sopot 493 i 465 su još i danas 5.7.2017. premesteni na BAS, ali Avalski potez nije premešten…

  Drugo kažu sa mesečnom BusPlus ulaz na perone besplatan, a to uopšte nije tačno! Do sada se na perone Laste ulazilo uz mesečnu BusPlus i uz nju je moralo svakog meseca da se kupuje peronaska mesečna u iznosu od 250 dinara, tako da to nikako nije besplatno!

  Nazovi prigradske linije su oduvek prepustene Lasti da Lasta odredjuje i odakle će da polaze i da Lasta ucenjuje putnika peronskim kartama…. Pa se pitamo, kako to jedna 405 linija koja ide do Barajeva nije prigradski prevoz, i za nju se ne plaća peronska karta, kako to da terminus “Banovo Brdo”,  “Sumice”,  “trosarina”, nemaju peronske karte? Zasto samo linije koje Lasta održava moraju da pljackaju narod za peronsku kartu?

  Znaci ja ako kupim dnevnu kartu, em ću je platiti 170 dinara umesto 89 dinara, em ću još morati da platim 50 dinara peronsku, a od danas će peronaska u ovom slučaju biti 170 dinara za one koji kupuju pojedinacnu BusPlus kartu… Ovo nema nigde, kako nas pljačkaju i smatraju nas debilima od kojih mogu da otimaju novac.!

  Anonymous objavljeno
   ×

   Prijava