Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Izmeštanje linija sa autobuske stanice “Lasta” na Glavnu autobusku stanicu Beograd – Planirani raspored izmeštanja linija

0

Zbog nastavka realizacije projekta „Beograd na vodi“ predviđeno je izmeštanje autobuske stanice „Lasta“ i svi polasci u okviru integrisanog tarifnog sistema u Beogradu koji su ostvarivani sa ove lokacije, počevši od četvrtka, 06. jula 2017.godine, biće sukcesivno prebačeni na BAS i to po sledećem rasporedu:

 • Od četvrtka, 06. jula, svi polasci za pravac prema Mladenovcu i Sopotu
 • Od petka, 07. jula, svi polasci za pravac prema Lazarevcu
 • Od subote, 08. jula, svi polasci za pravac prema Obrenovcu

Svi putnici koji koriste ove linije, a poseduju BusPlus karticu sa upisanom mesečnom, odnosno godišnjom kartom, kao i besplatne kategorije biće oslobođeni plaćanja peronske karte.

busevi.com objavljeno

  3 answers

  D (anonymous)

  Prolazim pre neki dan i vidim da nista nisu poceli da rade.To njihovo 2019. bice 2021.

  D objavljeno
   Anonymous

   Njihovo, ko zna koje po redu, obećanje “ludom radovanje”! Umesto 2017 bice u 2019! Ko dozivi “redovaće se”.

   Beograd: Autobusi u Bloku 42 već do kraja 2017?!

   Anonymous objavljeno
    Anonymous

    Nije tačno da su putnici koji imaju mesecnu BusPlus kartu bili oslobodjeni plaćanja ulaska na peron!

    Niti su bili oslobodjeni do sada, niti će  biti oslobodjeni od sada! Putnici koji imaju mesečnu BusPlus kartu, do sada su morali takodje kupovati i mesečnu peronsku kartu i iznosu od 250 dinara, da bi mogli da ulaze na peron “Laste” a tako ce biti i od danas.

    Znači to nikako nije besplatan ulaz!

    I gde to ima da stanovnici unutar teritorije jednog grada placaju peronske karte za linije prevoza koje saobraćaju na teritoriji tog Grada? To samo u Beogradu ima, malo im sto deru 3 i 4 zonu mnogo skupljom kartom, nego još da im uzimaju dodatno i za ulaz na peron…. Zasto ne naplacuju ulaz na ostalim terminusima,  recimo terminus poteza 500, pa terminus poteza 700, pa terminus “trosarina” potez 400, pa terminus “ustanicka” pa terminus “B. Brdo”, zašto svi ti potezi nemaju peronske karte?

    Od svih poteza u Gradu Beogradu, jedino je potez 400 podeljen na dva dela, jedan deo GSP sa svim privilegijama, i drugi koji terorisu i pljačkaju zajedno i Grad i Lasta.

    Anonymous objavljeno
     ×

     Prijava