Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Kako doći do vesti i komentara sa stare verzije sajta

0
sole 467 poena

Kako mogu da dođem do vesti i komentara sa stare verzije sajta? Rekli ste da će moći da se vide u “arhivi” , da neće biti izgubljeni , a “arhiva” je maltene prazna. Interesuju me neke informcije koje ste objavili ranije na sajtu , kao i poruke , što moje , što od drugih članova.

sole objavljeno

  3 answers

  busevi.com 695 poena

  Da, biće vraćeni konmentari iz predhodne verzije sajta. Pripremamo izmene u sistemu komentara koji je trenutno aktivan, a u skladu sa primećenim nedostacima i primedbama koje su već iznete. Zbog obimnosti podataka potrebno je više vremena za realizaciju.

  busevi.com objavljeno
   Sergej (anonymous)

   Molim vas da li ikako može iz arhive da se vrate bar komentari za liniju 408 iz protekle godine? Bilo bi od značaja da postoji uvid šta su ljudi molili i tražili toliko dugo unazad za ovu linju, a da to nadležni nisu želeli ni da stave na razmatranje, dok se svim ostalim korisnicima GSP linija izlazi u sustet i produzavaju se linije, uvode se silne L podlinije, minibus linije… Samo nama koji toliko molimo bilo za 408L ili za puštanje ulaska ove linije u naselje, nama se to izričito zabranjuje kao da smo gubavci… Molimo lepo da se umesto 470 pusti 408 u naselje, ni to ne odobravaju, čak ne žele ni da daju objašnjenje zašto ne može tako.

   Zašto 470 ne može da se preusmeri drugom naselju i pojača se tako polasci i drugima, a nama umesto 470 da puste 408 da udje u Malu Ivanču, nakon toliko decenija da se napokon reši problem prevoza u ovom naselju.

   Sergej objavljeno
    busevi.com 695 poena

    Kompletno vraćanje stare baze biće obavljeno u narednom periodu. Ovo zahteva više vremena jer je dosta komplikovano prilagoditi staru bazu podataka trenutnoj.

    busevi.com objavljeno
     ×

     Prijava