Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Kako stići od Glavne autobuske stanice (BAS) do ulice Savskog nasipa?

0
Petar (anonymous)

Ako može pomoć kako da stignem od Glavne autobuske stanice do ulice Savskog nasipa i nazad  od savskog nasipa do autobuske stanice, koje linije da koristim i koja stajališta?

Petar objavljeno

  Best answer

  busevi.com 695 poena

  Iz pravca Glavne autobuske stanice Beograd (BAS) možete koristiti tramvajske linije broj: “7”, “11” ili “13” od stajališta “Ekonomski fakultet” do stajališta “Blok 42”, gde izlazite i peške produžavate do krajnjeg odredišta (Ulica Savski nasip). U zavisnosti od dela navedene ulice koji je potreban, možete koristiti autobusku liniju broj “60” od autobuskog stajališta “Blok 42”, sobzirom da linija “60” saobraća ulicom Savski nasip.

  busevi.com objavljeno
  Anonymous

  Sve zavisi u koji deo ulice idete. U deo bliže Gazeli se može doći sa linijom 60 , koja ima početnu stanicu na Zelenom vencu , ili presedanjem sa tramvajskih linija 7 , 9L , 11 i 13 kod stanice “Staro sajmište”. U deo bliže Buvljaku može se doći direktno sa tramvajskim linijama 7 , 9L 11 i 13. Izlazno stajalište za tramvajske linije je stanica “blok 42”. Što se tiče povratka , postupak je isti , samo što se radi obrnutim redom u odnosu na pomenuto.

  Anonymous objavljeno
   ×

   Prijava