Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Koje linije koristiti iz pravca Novog Beograda do Paunove ulice na Banjici?

0
K (anonymous)

Kako stići od Novog Beograda do Paunove ulice na Banjici (ili na neko stajalište u blizini)?

K objavljeno

  Best answer

  Voždovac (anonymous)

  Prva solucija: Autobusom na liniji 94 (Blok 45 – Resnik /Edvarda Griga/) idete do stajališta Pet Solitera, odakle možete pešice produžiti do Paunove koja se nalazi u neposrednoj blizini (oko 400m odatle). Takođe nakon što siđete na stajalištu Pet Solitera preći ulicu i čekati jedan od autobusa na linijama 47, 48, 50 i ići jednu stanicu do Paunove.

  Druga solucija: Tramvajem na liniji 9 (Blok 45 – Banjica) možete ići do stajališta Trošarina, odakle idete do obližnjeg autobuskog stajališta i čekate autobuse 49 i 50 (sa strane Skroz Dobre Pekare koja se tu nalazi) i potom idete jednu stanicu do Paunove.

  Treća solucija: Tramvajem na liniji 9 idete od početne stanice u Bloku 45 do okretnice na Banjici. Nakon toga hvatate trole 40 i 41 na obližnjem stajalištu (po pravilu tu staju i sve linije poteza 400), i bilo kojim prevozom od navedenih idete do Paunove, koje je jedno stajalište daleko.

  Prva solucija će vam oduzeti svakako najmanje vremena, no na Vama je da odlučite.

  Voždovac objavljeno

  4 answers

  sole 465 poena

  @ Anonymous

  U tom slučaju linija 9 od početne u bloku 45 do krajnje stanice na Banjici (Paunova ulica kod TC Banjica) ili linijom 94 od početne u bloku 45 pa do stanice “Pet solitera” , odakle idete peške kroz naselje i izbijate pravo na Banjičku pijacu koja je na početku Paunove ulice.

  sole objavljeno
   Mocithe 10 poena

   94 do VMA recimo pa na trolejbus ili 78.

   Mocithe objavljeno
    Anonymous

    Krenula bih od bloka 45.

    Anonymous objavljeno
     sole 465 poena

     Odakle bi ste krenuli sa NBG? Bez toga je teško dati informaciju koja bi vam značila , jer ima veliki broj potencijalnih opcija.

     sole objavljeno
      ×

      Prijava