Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Koje linije koristiti za dolazak od Glavne železničke stanice do Labudovog brda ?

0

Kako mogu stici sa Glavne zeleznicke stanice Beograd do Labudovog brda, ulica Sretena Mladenovića Mike, broj 10? Hvala.

Neregistrovani posetilac objavljeno

  4 answers

  Anonymous

  Možete koristiti liniju 56 sa zelenog venca pa do stanice Serdar Janka Vukotića. Idete do raskrsnice i tu skrenete desno. Tu je vaše odredište.

  Anonymous objavljeno
   Anonymous

   Bolje je 51 pa 56, zato što 59 ide okolo naokolo.

   Anonymous objavljeno
    sole 467 poena

    Dodao bih da može i sa linijom 59 do stajališta “Serdar Janka Vukotića” , u čijoj se neposrednoj blizini nalazi željena adresa. Takođe bih savetovao da ukoliko se ide u vreme špica , siđe na stajalištu Trg Slavija /Bulevar Oslobođenja/ , i da ide na početnu linija 42 i 59 koja je u neposrednoj blizini , zato što već na stajalištu “Karađorđev park” zna da bude problem da se uđe.

    Takođe , postoji i opcija da se sa linijom 51 , koja ima početnu stanicu kod Glavne železničke stanice ide do stajališta “Braće Vučković” gde se prelazi na liniju 56 i ide do stajališta “Serdar Janka Vukotića”.

    sole objavljeno
     busevi.com 695 poena

     Preporuka je da iz pravca Glavne železničke stanice Beograd koristite tramvajsku liniju broj 9 ili autobusku liniju broj 78 do stajališta “Karađorđev park”, gde izlazite i čekate autobus na liniji broj 42 sa kojim idete do stajališta “Sretena Mladenovića”. Krajnje odredište (Ulica Sretena Mladenovića Mike 10) nalazi se u neposrednoj blizini navedenog stajališta.

     busevi.com objavljeno
      ×

      Prijava