Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Konstantno nepoštovanje reda vožnje na liniji 85

0

Postovani, jasno mi je da je linija dugacka. Jasno mi je i da vozaci vecinom nisu krivi. Ali ova linija je toliko nepouzdana da me vec podseca na doba devedesetih. Danas je zena vise od 40min cekala bus kod Delte u pravcu ka Banovom brdu (nesto posle 13h).

Apelujem da se revidira red voznje i uskladi sa prilikama na samoj trasi, kao i potrebama putnika koji, ipak, u velikoj vecini placaju svoju kartu! 89 je mali autobus, prenatrpan od jutra do mraka, i nije cest. Pritom im se ne poklapaju trase, pa odgovor da je to alternativa jednostavno nije prihvatljiv. 88 se u spicevima redovno zaglavi na autoputu i veliki broj putnika ga izbegava i gravitira ka 85. Hocemo li imati ponovo iole dostojanstveni prevoz? Situacija je sve gora!

busevi.com objavljeno

  7 answers

  putnik (anonymous)

  Svakodnevno putujem sa 85 iz Borce do Erport sitija i nazad. U povratku nijedan dan ne dodje u isto vreme 17:15, 17:30 17:45, desava se da uopste ne dodje ovaj u 17:30, strasno. Putovanje do Borce traje, ako radite do 17 stizete, ako imate srece u 18:45. Moj predlog je da 85 ide samo Borca i da predje Pupinov most, tu okrene i nazad, a da se pojacaju linije 17, 83, 73.

  putnik objavljeno
   Mima (anonymous)

   Kod mene na poslu se za tri kasnjenja u toku meseca skida 10% od plate. Meni je uzeto 20! Sve zbog linije 85. Jednom mi se desilo da sam je cekala sat i sedam minuta! Recite mi, koji to red voznje vi postujete? Danas sam (nedelja) krenula na vreme, znam da imam bus u 16:10, ali, gle cuda, on se nije pojavio!!! I tako je stalno! Za sta sluti objavljeni red voznje? Za ukras? Zasto ja placam mesecnu kartu, kad mi zbog vas oduzmu 20% od plate?! Nemojte vise da nas lazete. Ili se ponasajte prema nama kao prema ljudima, ili ukinite liniju. Da znam da je nema, pa da se snalazim, a ne ovako, da racunam na nju, pa ne stginem na posao!

   Mima objavljeno
    Anonymous

    Gospoda koja voze na ovoj liniji svakako ne postuju red voznje ali kada je vikend, pogotovo nedelja tad svaki drugi polazak izbacuju sto znaci da idu na 40 minuta. A mi kao stoka, jer nas tako i tretiraju cekamo po stanicama kao da smo besposleni i ne zurimo nigde. Sramota i bezobrazluk, ne znam kako drugacije to da nazovem!

    Anonymous objavljeno
     Marijana (anonymous)

     Poštovani, od mene ni dinar nećete dobiti za kartu, a plaćam je godinama.

     Linija 85 kasni do 45 min, nemoguće je da neko me može da reši taj problem u periodu vršnog opeterećenja. Kada pristigne prepuna nemoguće je ući u nju. Klima postoji u svakom 5 autobusu ako ih ima uopšte 5 na liniji.

     Proverite stanicu Banatsku u periodu od 16 do 17 časova u interval nailazaka autobusa!

     Sramotno!

     Marijana objavljeno
      Milos (anonymous)

      Poštovani,

      Nepoštovanje reda vožnje na ovoj liniji u periodu od 8:00 do 9:30 sa terminusnog stajališta Banovo brdo je svakodnevno.

      Autobusi dođu do Banovog brda i onda stoje sa strane pod izgovorom da su pokvareni ili jednostavno samo odu u garažu, a od otpravnika dobijamo objašnjenje da je “šihtaš”.

      Zanima me zašto se ne produži smena tom vozaču za još krug ili pola kruga ili makar neka preveze putnike do garaže? Mnogima ova linija znači za prelazak na drugu obalu Save.

      Današnje stanje:

      Polazak 8:40 – neobavljen
      Polazak 8:57 – neobavljen

      Konstantno kasnim na posao zbog ove linje, a verovatno i veliki broj mojih sugrađana. Molim Vas rešite problem ove linije.

      Milos objavljeno
       Anonymous

       I juce i danas autobus sam cekala vise od 30 minuta, a kada je stigao vozili smo se kao sardine, o temperaturi u autobusu da i ne govorim. Ako vec linija ne moze da se pojaca onda je skratite pa ce onda valjda moci da se ispostuje red od 13 minuta u spicu.

       Anonymous objavljeno
        Anonymous

        Poštovani,

        svakodnevno putujem autobusom 85. Popodne kada se vraćam s posla čekam autobus u Omladinskih brigada ka Banovom brdu. Dolazio je na svakih 15-ak minuta.  Autobus je pristizao oko 17:10 – 17:15h, a sledeći oko 17:30h. Od pre mesec-dva kasni sa pojavljivanjem na stajalištu i to za dva autobusa, pristigne na stanicu između 17:05 – 17:10h, a sledeći stigne između 17:50 – 18:00h. U zadnje vreme čeka se mnogo autobus i bude katastrofalna gužva. Kada autobus dolazi na svakih 15-ak minuta bude katastrofalna gužva, a kamoli kad dva autobusa ne dođu. Apelujem da se revidira red vožnje i da se doda još autobusa na ovoj relaciji, da polasci budu tačni na 10 minuta.

        Hvala.

        Anonymous objavljeno
         ×

         Prijava