Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Linija 15 – dotrajala i neispravna vozila

0

Poštovani,

mene zanima iz kog razloga GSP koristi stara i dotrajala vozila na liniji 15. Dva tri autobusa su možda nova a sva ostala vozila su starija od 10 godina a možda i preko 15 godina.

Iz tog razloga se često ne poštuje red vožnje, vozila su prljava i ne ispunjavaju ni higijenske ni bezbedonosne standarde. Zanima me da li možete da prosledite zahtev sekretarijatu za saobraćaj i da se na liniji 15 ubace nova vozila ili da se ta linija dodeli privatnom prevozniku.

Hvala

zemun88 objavljeno

  Best answer

  busevi.com 694 poena

  Poštovani,

  Promena prevoznika na autobuskoj liniji broj “15” trenutno nije planirana. Prevoznik GSP “Beograd” nažalost raspolaže sa ograničenim brojem novih vozila i njihov raspored se određuje na osnovu opterećenja linije, prevoznih zahteva i udaljenosti linije od saobraćajnog pogona. Linija “15” spada u frekfentne linije, sa nezahtevnom trasom, a takođe, ista saobraća u blizini saobraćajnog pogona, tako da je moguće u relativno kratkom roku izvršiti zamenu vozila, iz tog razloga, a zbog ograničenja u vozom parku, angažovana su data vozila na predmetnoj liniji.

  Za prijavu zapaženih nedostataka (prljava vozila) kod vozila koja aktivno saobraćaju na linijama uskoro će biti otvorena posebna forma za prijavu. Ovako primljene prijave odmah će se prosleđivati prevozniku na dalju proveru i rešavanje.

  busevi.com objavljeno
   ×

   Prijava