Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Linija 26 – Prijava za polazak u 11:55 časova za dan 03.07.2014. terminus “Naselje Braće Jerković”

0
Arhiva 1.18K poena
 • Linija: 26
 • Terminus: Naselje Braće Jerković
 • Vreme polaska: 11:55h
 • Datum: 03.07.2014.
 • Prevoznik: GSP “Beograd”
Arhiva objavljeno

  Best answer

  Arhiva 1.18K poena

  Poštovani,

  Povodom prijave putnika u vezi sa neostvarenim polaskom na liniji “26”, obaveštavamo Vas da smo uvidom u otpravnički raport o odvijanju saobraćaja i proverom podataka u sistemu za monitoring vozila javnog prevoza GSP “Beograd” utvrdili sledeće:

  Polazak nije ostvaren zbog isključenja vozila sa linije. Planirano vozilo garažni broj A–900, isključen je iz saobraćaja zbog kvara vozila (problem sa upravljačkim sisteom), pa nije ostvario polazak u 11:55 časova sa terminusa “Naselje braće Jerković”. Zamena vozila izvršena je u garaži Saobraćajnog pogona “Karaburma” u najkraćem mogućem roku. Vozilo je po popravci, odnosno otklanjanju neispravnosti pušteno u saobraćaj.

  Dispečeri saobraćajnih pogona se trude da u slučaju otkaza autobusa na liniji usled kvara, saobraćajne nezgode ili drugog nepredviđenog događaja blagovremeno reaguju i pošalju zamenu za to vozilo, kako putnici ne bi bili uskraćeni za planirani polazak. Do čekanja na zamenu vozila može doći u situaciji kada dispečeri nisu u mogućnosti da odmah pošalju drugo vozilo na liniju kao zamenu za vozilo na kojem je došlo do otkaza.

  U konkretnoj situaciji, neispravnost se dogodila neposredno pred planirani polazak, tako da nije bilo vremena da se pošalje zamensko vozilo.

  Iskreno se izvinjavamo putnicima zbod neprijatnosti koje su doživeli usled neostvarenih polazaka i preduzećemo sve potrebne mere da se ovakve situacije u budućnosti ne ponove.

  Arhiva objavljeno
   ×

   Prijava