Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Linija E1 ne poštovanje reda vožnje

0

26.06.2017. stanica “Dr Ivana Ribara”: Linija E1 nije došla u predviđeno vreme 12:01, zatim u 12:11. Oko 12:19 je jedna linija E1 prošla, i nije stala. Dok sledeća linija E1 je stala u 12:23 blago zakočila, 3-4 putnika su krenula prema minibusu, a isti je otišao. Sramota.

busevi.com objavljeno

  7 answers

  Vesna (anonymous)

  Potpuno nepostovanje reda voznje. Kod Usca se ceka skoro sat vremena na E1, dok za to vreme prodju dva vozila E6. Ukoliko ne mozete da garantujete redovan prevoz putnicima, nemojte da objavljujete red voznje na kojem pise da idete na svakih 15 minuta. Na Vas se covek zaista ne moze osloniti.

  Vesna objavljeno
   Jovana (anonymous)

   Ne postovanje reda voznje linije E1 je konstantna. Na sajtu pise da ide na 15 ninuta, a ja ga svaki dan cekam po pola sata minim. Kad sam zamolila vozaca da mi da broj telefona za zalbe, rekao je da nema, a na kad sam ga pitala za ime firme, ni to nije hteo da kaze. Ne zna covek za koju firmu radi i ko ga placa. Pa se ja pitam kako moze senilan covek da obavlja ovako odgovoran posao. Na sve to je poceo da drami, vice na mene, izlazi iz vozila, nece da krene dok ja ne izadjem… ma svasta je izmislio a samo je trebao da mi da kontakt svoje direkcije. Moram da napomenem da se vozaci, pa sbog njih i ceo kombi cesto osecaju na beli luk od sabajle, kao i na uzegli znoj. Ne dopustivo. Sve u svemu, usluga vam je amaterska za novac koji trazite. Zaposlite mlade i efikasne vozace i uvedite wi fi. napreduj te, idete unazad.

   Jovana objavljeno
    Sanja (anonymous)

    Upravo se vozac iskljucio, termin je 8:38pm!!!

    To nije prvi put da se tako nesto desi, a sigurno ni poslednji. Definitivno nije vredno oslanjati se na mini-bus linije.

    Sanja objavljeno
     Marija77 (anonymous)

     Nepoštovanje reda vožnje na liniji E1, 30.09.2017. Nisu ispostovali polaske u 13.26, 13.42, 13.58 i 14.14 za kasnije polaske ne znam, jer nisam više čekala. Oko 14h su se dva vozila E1 linije okrenuli kod okretnice Dr Ivana Ribara i iz skroz leve trake propustili nekoliko stajališta (verovatno jureći “vreme”) te ostavili putnike da čekaju. Ja zaista ne znam kada će ovoj bahatosti doći kraj, još od početka leta ne mogu normalno da dočekam nijedan E1 i E6 bus bez minimum 45 minuta cekanja i nerviranja! Neka ih grad ukine, da ne saobraćaju više, bar da znamo da ta opcija više ne postoji! Zar treba svi građani da prestanu da koriste ovu komediju od prevoznika kako bi se oni sami ugasili? Vikendima nemaju ni 5 vozila na celoj liniji, za ceo dan. Sramota! Em čekaš sat vremena em treba da im platiš 150 dinara. Ovo je stvarno prevršilo svaku meru!

     Marija77 objavljeno
      Anonymous

      14.09.2017 E1 se nije zaustavi na stanici Sava Centar u 15.53 BAS BAHATO.

      Anonymous objavljeno
       Anonymous

       25.08.2017. Nepoštovanje predviđenih termina polazaka u 07:21 i 07:32; tj nije bilo vozila od 07:15 do 07:45, možda i više, ne znam jer sam već morala da odem. Da li se  može rešiti nekako ovaj problem? Stvarno sramotno.

       Anonymous objavljeno
        Anita (anonymous)

        04.08.2017 Na stanici Bregalnicka mini busa E1 nije bilo u periodu od 16.30 do 17.15, tu sam vec odustala i otisla gradskim prevozom. Takodje u povrarku na stanici Agostina Neta ka gradu nije dosla u predvidjena 3 termina. Uzas!

        Anita objavljeno
         ×

         Prijava