Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Loš kvalitet prevozne usluge na liniji broj 704

0

Vec par dana ispadaju po 3-4 polaska za redom, nakon cega je puka sreca uci u vozilo. Pored toga, voze uglavnom kratki autobusi. Resiti sto pre!

Icamax objavljeno

  15 answers

  Ivan ZP (anonymous)

  Predlog za stanovnike Zemun Polja: Blokada autoputa BG-NS, blokada izlaza iz Zemun Polja, i blokada Batajnickog druma – odnosno potpuna obustava saobracaja iz svih pravaca dok se ne udovolji zahtevu stanovnika naselja i ne omoguci privatni prevoznik koji ce ostvarivati polaske u intervalu od 5 do 7 minuta kao i kod svih ostalih linija. Ili da se zahteva da pogon Novi Beograd preuzme pogon Zemun sa svim vozilima i napravi red voznje koji sam predlozio. Drugacije se ne moze nista uraditi jer nadlezne bas briga za nas problem, a takodje zemunski pogon isto. Podneti prijavu protiv svih vozaca i dispecera koji kada idu za garazu (osim ako vozilo nije bas bezbedno za prevoz putnika) ne povezu putnike do stajalista kod saobracajne skole. Ja cu odstampati ovaj predlog i zakaciti na dnevni red MZ Zemun Polje, pa da pokrenemo akciju. Kada smo to uradili pre nekih 30tak godina za 1 dan su nabavili nova vozila i napravili liniju 707. Takodje zahtevati da Altina dobije posebnu liniju a 707 vratiti na staru trasu (odnosno da ne skrece na Altinu).

  Ivan ZP objavljeno
   Рипањац 405 (anonymous)

   Драги житељи Земун Поља,

   Прво да вам пожелим срећне празнике и све најбоље! Христос васкрсе!

   Имате моју потпуну подршку и разумевање. Житељи многих (додуше, не свих) приградских насеља деле ваш проблем и судбину. Сличне ситуације са узастопним неоствареним поласцима имамо и ми у Рипњу, на линији 405, додуше, са погоном “Космај”. Најмлађи аутобус је произведен 2005. године, што је веома старо за појам једног аутобуса који сваког дана пређе километре и километре градским улицама. Климе ни за лек, јер је накнадно постављена, мотор не задовољава њене перформансе и у случају да се нешто деси (ако је упале) возачи одговарају, па их зато не пале.

   А ни “Земун” није ништа бољи. Гледам слике: оно је хорор како они одржавају још увек млада возила (2012. или 2013. годиште): патос испуцао на 100 места, прашине колико хоћете, избацују црни дим, А МОЖЕТЕ ЗАМИСЛИТИ, СВИ ТИ АУТОБУСИ ИМАЈУ ЕУРО 5 МОТОР?!

   Или приватни превозник, или да се “Земун” интегрише са погоном “Нови Београд” (о чему је било речи) и тако побољша одржавање.

   Рипањац 405 objavljeno
    Земунац (anonymous)

    Под хитно све линије које остварује гаража Земун дати приватницима. Радим као возач али кад ми се заврши радно време напатим се са чекањем аутобуса који полазе из ове гараже. Ујутру не смем да се усудим ни да рачунам на њих.

    Земунац objavljeno
     busevi.com 662 poena

     @ Programer

     Na liniji broj “704” postoje svakodnevni problemi u realizaciji planiranih polazaka prema utvrđenom redu vožnje, i tokom prošlog (02.2018), ali i ovog meseca (03.2018) u još većoj meri su evidentirane prijave korisnika na nerealizaciju polazaka i otežan rad linije. Nadležni su upoznati sa problemom, koji zahteva veće izmene i tehnička rešenja kako bi realizacija polazaka i pouzdanost linije bila u granicama zadovoljavajućeg. Trenutno to svakako nije slučaj.

     Molimo Vas da prijave za nerealizaciju polazaka dostavite putem odgovarajuće forme na sajtu, jer će ovako primljeni podaci biti dostavljeni nadležnima, i predočeni problemi koji su prisutni na liniji a koji su dodatno primećeni od strane krajnjih korisnika.

     Polazak sa terminusa “Zemun Polje” u 06:32h nije brisan iz zvaničnog reda vožnje (koji se između ostalog nalazi na sajtu) i prijave za dati polazak evidentirane su za mesec Februar 2018 (za dati polazak trenutno nema prijava za mesec Mart 2018)

     Linija broj “704” u samo 55% slučajeva “prati” planirani red vožnje (na osnovu podataka iz prijava korisnika), a u narednom periodu planirano je i da na sajtu budu dodatno označeni polasci koji se učestalo nerealizuju, kako bi korisnici imali dodatnu informaciju o radu linija i planiranju putovanja.

     busevi.com objavljeno
      Programer (anonymous)

      Zbog cega se vec danima ne ostvaruje polazak u 6:32h iz Zemun Polja?

      Programer objavljeno
       Anonymous

       Postovani,

       Zelim da znam zasto se ne postuje red voznje, zasto se autobusi redovno iskljucuju u vreme kada treba da krenu na liniju a 20-25 minuta do tog vremena stoje na okretnici i zasto ne povezu putnike do prve stanice gde mogu koristiti druge veze za dalje? Zasto su diskiminisani stanovnici Zemun polja? Redovno placam mesecnu cenu karte i imam pravo da trazim odgovarajucu uslugu. To sto imate neredovnih platisa ne treba da bude problem redovnih platisa. Demagogiju ne mogu da slusam vec bih radije da ostanem bez odgovora.

       Anonymous objavljeno
        Građanin trećeg reda (anonymous)

        Poštovani, nemam šta da dodam prethodnom komentaru osim da Vas i ja zamolim da otpoštujete osnovnu potrebu građana Zemun Polja da se na vreme odvezu na posao, u školu ili do lekara! Ništa više, ali ni manje!

        Građanin trećeg reda objavljeno
         Razocarani koruskik GSP-a (anonymous)

         Postovani,

         Molimo Vas da nam sacuvate ovo malo dostojanstva sto nam je ostalo!

         Nije u redu da nas ovoliko maltretirate, svakodnevno ?.

         Postujte bar onu ljudsku stranu, pobogu i ovde zivi narod koji treba da dodje do posla, skole…

         Razocarani koruskik GSP-a objavljeno
          ×

          Prijava