Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Mapa prigradskih linija na sajtu ?

0

Da li ce i kada biti postavljene mape za prigradske linije.

igor89 objavljeno

  3 answers

  Sergej 36 poena

  Ja bih predložio da sa sajta izbacite opciju u kojoj se prikazuju prigradske linije i da uopste ne objavljujete nista vezano za prigradske linije. To bi bilo  najbolje, jer takozvani pri-gradski prevoz je sve samo ne normalan i redovan orevoz, pa ne znam ni cemu uopste svrha da bude na ovom sajtu. Pogledajte Gradske linije kako su prioritetno prikazane, kako svaka linija ima minumum 40 polazaka dnevno, dok prigradska linija jedva ima po 4 polaska na dan, pa onda da bi se doslo do te famozne PRI linije treba kliktati nekoliko puta, dog GRAĐANI odmah kako otvore sajt imaju svoje GRADSKE linije na izvolite iako te “gradske” linije idu u Dobanovce, Ugrinovce, Opovo i slicno, to su sve gradjani sa gradskih linija…. Zato vas najlepse molim izbacite ove prigradjanske linije koje zalaze u geto- treću zonu sumraka.

  Hvala

  Sergej objavljeno
   sole 467 poena

   Ubacite i one mape sa mrežom prigradskih linija , kao i mape lokalnih linija za prigradske opštine , tamo gde postoji , kao što je postojalo u prethodnoj verziji , plus mapu mreže gradskih linija i mapu mreže noćnih linija.

   sole objavljeno
    busevi.com 689 poena

    Da, očekivano tokom maja meseca da mape budu postavljene za sve linije. Želja je bila da se puste i dinamičke mape svih linija, ali to trenutno nije moguće zbog ograničenja na serveru.

    busevi.com objavljeno
     ×

     Prijava