Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Molba da se vozači na stajalištima zaustavljaju bliže ivičnjaku radi lakšeg ulaska osoba sa invaliditetom

0

Danas sam pokusala da udjem u autobus br. 27e kod Maksija u Mirijevu, Mirijevski venac kod banke “Credit Agricole”, ali nisam mogla jer je vozac autobusa garaznog broja 213 stao suvise daleko od ivicnjaka, oko14:15h. Ja sam inace invalid, krecem se otezano i sa stapom. Ispala sam iz autobusa a dobri ljudi su mi pomogli da udjem. Nisam se povredila ali mogla sam. Kad sam usla u autobus pitala sam vozaca zasto nije stao pored ivicnjaka sto mu je duznost. Bio je vrlo neljubazan i grub. To nisam nigde i nikad do sada dozivela. Ovako otezano ulazenje u autobus cesto dozivljavam i na liniji 79 kod postanske stedionice za Mirijevo, jer i tu vozaci staju jako daleko od ivicnjaka, a autobusi su visoki.

Molim vas da obratite paznju i na nas invalide i starije osobe kao sto sam ja i da zatrazite od vasih vozaca koje postujem, da ispunjavaju svoje duznosti onako kako im vas pravilnik i zakon nalaze.

Inace ja svoje obaveze prema GSP-u izvrsavam, redovno placam sve sto treba da platim kao sto sam to radila za vreme mog radnog veka.

Hvala vam na razumevanju.

S postovanjem.

U Beogradu, 16.05.2017.

Neregistrovani posetilac objavljeno
    ×

    Prijava