Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Molba za dodatno stajaliste na linijama broj 20, 79 – između stajališta “Vitezova Karađorđeve zvezde” i “16. Oktobra”

0

Da li postoji bilo kakva realna sansa za postavljanje dodatnog stajalista na linijama 20 i 79, a odnosi se konkretno na prostor izmedju stajalista Vitezova Karadjordjeve zvezde i 16.oktobra i obratno.

Razlog tome je i vise nego jasan, mnogo novih zgrada ima sa desne strane na brdu dolazeci iz pravca Mite Ruzica u tom prostoru, dosta je roditelja sa malom decom i penzionera kojima je daljina stajalista veliki problem. Nadam se da ima prostora da se nasa molba uslisi.

busevi.com objavljeno

  5 answers

  Anonymous

  Apsolutno nemam nista protiv da pokusamo sta god je potrebno. Ne znam da li je neophodno 1000 potpisa, ali ako jeste pokusacemo i do toga da dodjemo.

  Anonymous objavljeno
   sole 464 poena

   Sa ovog sajta je potekla ideja da se linija 79 preusmeri trasom linije 20 kroz Mirijevo do pijace , što ste podržali potpisanom peticijom sa oko 1000 potpisa. Mogli bi ste da i sada uradite isto , mislim što se tiče potpisa , a i ne bi bilo loše da kontaktirate udruženje građana Mirijevo (nisam 100% siguran kako se zovu) , jer su postali parlamentarna stranka u opštini Zvezdara , pa bi oni mogli da se založe za vašu ideju (nadam se da nisu poput predsednika MZ Dobanovci , koji je odbio da podrži predlog za produženje 611 kroz celo naselje). Ja bih mogao da vam izradim predlog (ko prati moj rad , zna da je više mojih predloga i ideja usvojeno i da je način na koji izrađujem (prezentujem) predlog(e) pohvaljen kao izuzetan od strane DJP) i pošaljem ga na mail koji mi dostavite , a vi onda samo da priložite potpise.

   sole objavljeno
    busevi.com 651 poena

    Dopis nadležnima pri Direkciji za javni prevoz grada Beograda, povodom navedenog predloga za uspostavljanje novog stajališta za linije broj 20, 79 dostavljen je 05.06.2017. Nažalost na brzinu i dobijanje odgovora od strane nadležnih ne možemo uticati.

    Ukoliko ima još korisnika koji podržavaju ili možda ne podržavaju dati predlog, to mogu navesti ovde.

    busevi.com objavljeno
     Anonymous

     Na koji nacin mozemo da delujemo kako bi dobili makar odgovor od nadleznih?

     Anonymous objavljeno
      sole 464 poena

      Moglo bi da se uvede negde u zoni raskrsnice sa ulicom “16. oktobra” , a da se zove “Zeleno brdo” , obzirom da je tu granica Mirijeva i Zelenog brda.

      sole objavljeno
       ×

       Prijava